- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправените коси ..
Кристалите за коса не я предпазват от изгаряне освен ако на опаковката им не пише че имат такава функция.
Иначе за предпазване-Лореал хот лис.Но косите пак си изгарят това е преса все пак.
Иначе аз два пъти в седмицата си изправям само краищата защото са ми начупени и то със сешоар като преди това слагам термично мляко(доста е скъпо но не искам косата ми да изгаря какво да правя).
Отделно слагам маски кристалии тн.
Иначе изобщо не е вярно че ралките вредят колкото пресата.Дори тези които се пълнят с гореща вода не са толкова вредни колкото пресата.
emi est kosata po tozi na4in se izgarq staa na lesh osobeno pri polojenie 4e stava vs den + topirvane pri pove4eto momi4eta..da ne prikazvam 4e sled 5 godini kato prodaljavat tka shte im okape savsem kosata..i izobshto ne go kazvam ei taka..poznavam momi4eta deto ot izpravqneto i topirvaneto kosata im po4na na edni mesta da e napraoo pleshiva super okapala..makar daje i da se majat s preparati..no zatova izmisliha izkustvenite kosi za da si gi slagat vs hxahaxhxa..az sashto se topirvamm i izparvqm no ve4e po rqdko..predi non stop ne po edin pat na den ami po tri pati! NO VE4E NE!..az q iztoshtavam opredeleno i go znam tova no pone se grija mn za neq..izpolzvam kristali silikon za kosa na neizmivasht se balsam maska za caftqshti kraishta maska za cqlostno podhranvane tam ve4e razli4ni shampoani i az si pravq i 1 4as zehtin i ricinovo maslo po cqlata kosa..za da moje pone da ima nqkakvo ravnovesi v tova za izpravqneto i topirvaeno..nemoje da si izparqsh kosata vs den i da ne q podhranvash doplanitelno s preparatii...sorry ama e takava..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
men me murzi vsqka sutrin da go pravq! polzvam si ma6ata kato se iskupq i isu6a. slagam razni masla i maski bes izmivane i ispravqm, kosata ne mi gori koi znae kolko. a i po princip as ne q ispravqm prekaleno mn, samo kolkoto da ne e buhnala i na4upena, ot maslata koito si slagam tq stava po-prava sled edin den!
Не стават някакви значителни промени с нея бе деца, спокойно. Единствено дето е по-суха но това се оправя със кристали за коса
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
ами аз си изправям косата веднъж след като се изкъпя и тя си ми стои така до следващото къпане, а ако искаш трайно да си я изправиш отиди на фризйор и си направи химическо изправяне няма да се занимаваш всеки ден с пресище стои права поне цели 3 месеца
![]()
ами понеже съм руса не мога да си позволя и всяка сутрин да се изправям с преса... разчитам на сешоар и четка, вечер се навеждам с главата надолу и я хващам с ластик високо, за да не се развали докато спя... сутрин махам ластика и малко хвърчи, но след 5-10 мин се оправя. А колкото до химическото изправяне- то въобще пък не гори косата...![]()
ОТ 2 ГОДИНИ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН Я ИЗПРАВЯМ ...СУТРИН...С ПРЕСА....ИЗПОЛЗВАМ СКЪПИ ПРЕПАРАТИ ИНА4Е НЕ СТАВА ТВА Е![]()
Луда ли си,косата се изщотява ужасно много.По-добре да я изправя с сешоар или преса и да и прави маски.Първоначално написано от tsveti91
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
a az direkno s iutiqta.. poradi prostata pri4ina 4e presata na 2 3 4as se kudri otnovo .. , a s iutiqta .. dokato ne se izkypq ili .. ne zavali dyjd .. ama gadnoto e 4e kosata mi e po4ti do krysta dylga i mn byrzo se izto6tava .. a nai - lo6oto e 4e mnogo mi se svidi da q podstrigvam i za tva mn 4esto no po malko q podstrigvam i taka gore dolo si qpoddyrjam dobre ;]![]()
JiVeQ zA uDoVolSvIe , ZaShToTo SyM sYzDaDEnA oT nEGO !!! {}
nikoga ne sum se izpravqla ili kudrila , az sum si s prava kosa i smqtam 4e s teq presi samo si precakvate kosite![]()
You can agree with me , or.. you can be wrong !
Не съм съгласна.Косата се изтощава от пресите,машите,сешуарите, тъй като те изгарят косъма.Но не виждам по какъв начин вредят ролките :PПървоначално написано от sodomicdream
Кристалите за коса не предпазват косъма от изгаряне. Те заглаждат, придават блясък и предпазват от цъфтеж.
За предпазване от изгарянето от преса или сешоар има специални термозащитни спрейове:
http://hair2007.bg/product_info.php?...a1726591f41290
http://hair2007.bg/product_info.php?...a1726591f41290
ne e vqrno che presite iztoshtavat kositee i sega shte vi kaja zashto: Znahchi fr na moqta sestra e hodila na ekspert po kosttee ili tam kakto se kazva i e kazala che ne keramichnite presi ili mashite iztushatvat kostite a sled kato se kapete nqkoi ot vas vzimat havlita slagat na glavat i raztarkvat eto ottam idva sihcko zashtoto togava kosata e nai krehka i nai meka zatova se razdelq edin kosym na nqkolko takiva a presite prosto predavat drug vid na kosata tova e cqlata istina+
:P
И аз такаПървоначално написано от Dark~Illusion
Никога не съм си правила преси. Само я къдря отскоро и то не често с дифузер у дома. Винаги са казвали,че имам страхотна и здрава коса.
Smile!?
Az syshto si izpravqm kosata vseki den , zashtoto moqta kosa e chypliva i ne stoi xybavo . . . no sled kato izlezna ot banqta si pravq maska na kosata i sys seshoara do kolkoto moga q izteglqm . 1-2 pyti v meseca izpolzvam kristali i se kypq sys sahmpoan za blqsyk na kosata.Sega vypreki che vsqka sytrin si izpravqm kosata pak imam blqsyk i kosata mi ne e nakysana , ami si stoi naplno prava.![]()
Каква маска използвашПървоначално написано от simonkaa
![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Благодаря,че каза-никой не знаеше !Първоначално написано от KristinDiana93
Боите горят.Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
i az si izpravqm kosata s presa vseki den ina4e star4i dosta.Znam 4e q izgarqm ama ne moga da izlqza ako ne se izpravq 6te prili4am to4no na pobarkana![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Аз си изправям косата на 5-6 дена, преди да почна да я изправям и слагам кристали, ползвам и маска за коса с костен мозък, като я изправя я
пръскам с лак .. Други грижи не полагам за нея, да, понакъсала се е, но определено не изглежда зле(все още...)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Всяка сутрин използвам скъп препарат на CHI:IRON GUARD 30 лв но сега мисля да си напРАВЯ ТРАЙНОТО ИЗПРАВЯНЕ![]()
И аз абс. всяка сутрин даже като вали и през деня по няолко пъти щото мн ми се къдри от дъжда и влагата. Изгаря ми мн ама като нацъфти просто утивам на фризиор и там ми я оправят после е като нова.![]()
FuCk U ALL :*
ЧаЛгА'ФеНоВе :*
да и аз всеки ден я изправям ...и отделно имам още една преса с която си къдря косата в корените ама не всеки ден..... отделно много си изгорих косата като си направих руси кичури...е да ама сега даже ми е по-хубава косата.. :P
След като се изкъпеш решиш си косата с много ситен гребен докато изсъхне после си слагаш кристали за коса и пак я решиш ( не на къдрева коса)... аз поне така си правя и ми стои като направена с преса... извинвайте но никога няма да сторя това зло на косата...![]()
![]()
+ С преса я изпрявям само в специални случаи,но така или не ми лечи дали съм я изправила по първия или по втория начин... Относно първия,ако имаш стърчащи нещица можеш само тях да ги минеш с преса, но не и всяка сутрин
![]()
![]()
![]()