здравейте до сега четох сички теми тук за целулита и още повече се отчаях...Проблема е такаф че това лято сам на лагер и имам целулит от 1 седмица не ям сладко не пия газирано бяягам и праву упражнения мажа се с кафе но имам чувството че не марда апак лятото идва и незнам какво да правя вече и не сам дебела
I believe I can fly... I believe I can touch the sky
а защо се мажеш с кафе,това не го бях чувала?Първоначално написано от crazy_blondi
А относно проблема ти отиди в някои добър козметичен салон,където правят процедури за премахване на целулит,така поне ще си 100% сигорна,че ще се махне(масажи също правят чудеса,ходи на масажист).Успех![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
бягане + скачане на въже НА ГЛАДНО СУТРИН РАНО !
Първоначално написано от Say It Right
mS (:
I believe I can fly... I believe I can touch the sky
Не знам за целулита кое наистина действа. Масажите сигурно действат, но са скъпи предполагам и трябва доста време да ги правиш. Иначе се опитвай да се масажираш сама. Купи си например бадемово олио и си прави кръгови масажи на тези области.
КОгато си под душа насочи душа към целулитните области и ги поливай ту с гореща, ту със студена вода.
Спорта също помага. Пробвай клякания.
минала е само една седмица, да не би да очакваш да се махне за толкова кратко време?!
правилно.целулита не се маха за толкова отрицателно време. на гарниер ако не се лъжа сега рекламират някакво спрейче - опитай.масажи,кремове,това с водата дето каза Хоти..,без газирано,много сладко,продължавай с кафето иии .. се надявайПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
ама бъди постоянна
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
a kafeto kak deistva na celulita ili pone kak trabva da daistva
Ами целулита не се получава от ядене . Например , ако през зимата носиш къса поличка , на дупенцето ти му става студенко и гледа да натрупа повечко мазнинка там , та следващия път да не мръзне !А ти сигурна ли си , че го имаш от една седмица или просто преди една седмица си забелязала този дефект ?![]()
s neqdene na sladko i gazirano ni6to nqma da napravi6.Celulita predstavlqva vodni obrazuvaniq pod kojata,Moje6 da se otarve6 postepenno ot nego,zavisi v koi etap si-za6toto ima 3 vida celulit.Namali solta,polzvai nqkakav krem ili losion protiv celulit,kato redovno sutrin i ve4er si pravi6 masaj na problemnite zoni i e mnogo dobre da hodi6 v nqkoi kozmeti4en centar ili salon za krasota na venduzi.
С неядене на сладко и пиене на газирано ще предотврати появата на нов целулит!
Масажите са 10-15 лв единия.В кварталните салони толкова взимат.Искат се няколко процедури.
Продължавай с всичко,което правиш да го премахнеш,като може да си вземеш и някакъв крем.
А кафето служи за ексфолиране на кожата и е добро за цеулита.
Айде,успех и както преди мен казаха,не очаквай мигновени резултати,резултатът идва с постоянство.