.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Косата...

Косата...

Как да направя така че косата ми да е по- рядка тя не е много плътна но просто ме дразни попринцип косата ми е права и леко като се наплъсти много й се дразня.. Какво да направя за да е по-рядка.. плс хелпнете
    Lof YAaA..!

Град
    Русе
    хората искат гъсти коси, а ти рядка
    ...

ми незнам дразни ме просто
    Lof YAaA..!

i az s1m taka mn mi e g1sta kosata az otidoh na frizior i mi q izt1ni, sq e dobre

ne se trevoji mnogo hora iam tvoite problemi

По-рядка Уау, ами дай ми малко от твоята Можеш да я изстъниш и пластовете ти да започват от по-високо, така че да изглежда по-малко косата.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Отиди на фризьор

Филиране....
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

az hodq redovno na frizior tq ne e tokova platna iskam da e perfektna nali vinagi mi q istanqvat ne e nqkfa buhnala sme6na prosto malko pove4k otkokoto iskam a moite perfektni me4ti mai mai . ..no vinagi kato si otida na frizior mi q pravqt kakto trqbva i sled edna sedmica pak se e natrupal tanak plast koito ne se zabelqzva no me drazni kato znam 4e e tam
    Lof YAaA..!

i nali to v tova e problema za tozi tanak plast 4e se naelektrezirva ujs
    Lof YAaA..!

dosta hora mi kazvat 4e imam prekrasna kosa (ne iskam da se iztakvam ) i t.n. za6toto malko hora imat takava oba4e se naelektrezirva leko a az mnogo darja na kosata si filirva se i vsi4ko i pak kato se pogledna v ogledaloto ima naelektrizirano nqkoi ako moje da dade malko savet4e kak da izglejda dobre s pqna mersi predvaritelno
    Lof YAaA..!

Наелектрезирането на косата е много лошо за нея,така се изтощава,аз има същия проблем и фризиора ми каза да си направя маска за подхранване........
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

знаеш ли как се прави маската или по точно от какво
    Lof YAaA..!

Otiva6 pri friziorkata i i kazva6 , 4e iska6 da ti q izstuni !

Тва да ти е проблема..

Отиваш на фризьор и казваш да ти постриже връхчетата и да ти я филира-с филирването ще ти стане по рядка, но според мен си стой с гъста коса-всеки си мечтае за гъста коса , а ти искаш да ти е рядка!Не си сасипвай косата с тва филирване, а си я остави гъста!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Тва да ти е проблема..
    +1
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

izstani si q v krai6tata ili q napravi na platove taka 6te stane po rqdka

Re: Косата...

Цитирай Първоначално написано от dare_93
    Как да направя така че косата ми да е по- рядка тя не е много плътна но просто ме дразни попринцип косата ми е права и леко като се наплъсти много й се дразня.. Какво да направя за да е по-рядка.. плс хелпнете
    Съгласна съм!Не си пипай косата!Има хора на които е страшно гъста и те се нуждаят от изтъняване.Твоята такава ли е?Я дай снимка да преценим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си