- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс въпросчета...
da
bi li pravil/a seks s biv6iq/biv6ata?
4estno kazano .................... da :#
Bi li izneverila na sega6niqt/ta si ako vidi6 nyakoy ,koyto stra6no te privli4a i vinagi si mu bila navita ,a toi ti e navit?
Не , никога не бих го направила. Срещнала съм мъжа на живота ми и не го пускамПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
същия(нещо нямям муза)
ne!!! ne bih go napravila kategori4no imaiki vpredvid 4oveka s koito sam v momenta,poprincip da i sam go pravila!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
i az kato teb...zaradi sega6niqt mi priqtel ne bih........Първоначално написано от the_hottie
Sex s beleznici?
izvinqvam se,zabravih da zadam vapros!oKOE E NAI-NESTANDARTNOTO MQSTO,NA KOETO STE PRAVILI SEX?
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Да,определеноПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
Свирка с ледче?
Ne sym probvalaПървоначално написано от the_hottie
![]()
Imala li si me4ti svyrzani s hora ot sy6tiq pol? /sexualni me4ti/
Ммм мечта-не,но бих пробвала с Анджелина Джоли![]()
Какво в секса никога не би направил\a?
Много са! Трябваше да зададеш какво бих правилПървоначално написано от Abl3~7o~Lov3
Почти всичко!
Би ли пикал/а върху човека с когото правиш секс?
Първоначално написано от ScionOfStorm
ne,gnusno e i ne vijdam ni6to eroti4no v tva?Първоначално написано от ANTIHUMAN
koe e nai-izvratenoto ne6to spored teb koeto si pravil/a v sexa
За сега не съм правила много извратени неща
Бихте ли направили свирка на бившия си приятел?
Първоначално написано от Miss_Perfekt
ne!!!!
bihte li spali s gadjeto si i drug maj/jena?
Не
Би ли направил свирка на приятелят ти ако в къщата има камери![]()
ami moje bi da zavisi koi gleda zapisa sled tova ako e za tesen krug ot hora moje bi da no ako e z apo 6iroka auditoriq sigorno ne
koe e lubimoto ti mqsto na koeto pravi6 sex? i koq e lubimata ti poza? (moje da sa zadavani vuprosti nz ne mojah da pro4eta si4ki mneniq mn sa)![]()
Любимо място - странно, но е леглотоПървоначално написано от miss_kiss181
Любима поза - Задната прашка
Доколко родителите ти са запознати със сексуалния ти живот?
Ами знаят, че водя сексуален живот, че не ползвам презервативи и това е. Повече не споделям. Не, че другото съм го споделяла, но просто го знят, защото живея с приятеля си и пия противозачатъчни![]()
същия
Предпочитам да съм активна (отгоре), но и отдолу става.. с високо вдигнати крака на врата.
Ако си момиче : правиш ли свирка на патньора си по време на самия акт, като спрете за малко и после пак си продължавате.
Момчета : правят ли ви подобна свирка?
Да, но рядко - само когато съм "особено разгонен"Първоначално написано от the_hottie
Иначе е много яко и много обичам след това вкуса на устата й...
Докато сте чукали приятелката на задна прашка, вкарвали ли сте пръст в задника й? Момичетата - вкарвали ли са ви пръст отзад докато са ви чукали на задна в п*ето?
почти винаги. Удоволсвието е двойно ! направо полудявам.
същия