Леле прочетете го ! http://istini.hit.bg/
Ужасно смислено е и наистина те кара да се замислиш ..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
evala mn dobar sait za tezi koito o6e ne znaqt ni6to za realnosta!!
Да, наистина е хубаво, но си мисля, че за тези неща човек трябва и сам да мисли. Те са около нас. Всеки трябва да прецени сам кое е това, заради което трябва да е щастлив. Другото нещо, което може би ми хареса още повече е това, което пише най-отдолу: " Ако не изпратиш този текст, нищо няма да се случи. Ако го изпратиш - някой ще се усмихне". Защото ми писна от онези тъпоти, че ако не изпратиш нещо си на еди колко си човека ще ти се случи не знам си какво си. Аз лично никога не си пращам на никой и колкото и чудно да е нищо ми няма.
За това посланието отдолу ми хареса.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Добро е!![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
+1Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Супер е
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
+1 Наистина ме накара да се замисля каква щастливка съм . Не съм си лягала гладна , обута съм, облечена съм .Първоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
![]()
Знам тези неща,знам че ако имам покрив легло и дрехи съм щастлива,защото има хора които имат и по-малко,но според мен сме щастливи,че го знаем и въпрки това пак сме щастливи(малко егоистично,но това е моето мнение по въпроса).
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
да и на мен ми хареса (: мн даже (:
men ne me nakara da se zamislq![]()
Tova go znam ,oba4e . . . emi ne me kara da se zamislya i men![]()
апффффффф![]()
![]()
![]()
Така е ! Аз съм щастлива !
![]()
![]()
Пожелавам го и на всички хора по земята !
![]()
![]()
![]()
ме2Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
The Spark
Добро е...!![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
I da ima i da nqma takiva saitove.Horata ocenqvat i malkoto koeto imat kogato go zagubqt.Po4ti vseki 4ovek na zemqta e takuv,nqma kakovo da se lujem.Al4ni sme iskam ei o6te i o6te.Prosto e fakt![]()