- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 съученичка ме харесва
na41 sq problema e 4e edno momi4e ot moq ma haresva
tva e dobre ama problema e 4e az ne izpitvam nikvi 4uvstva kam neq kato priqtelka e mn dobra ama ina4e ne biha mi stanali 4uvstvata kato da q obikna pove4e ot priqtel kajete ko da praq ne moga da q otblasna 6e mi se rasar diplS kajete ko da praq!!!!
т.1 и т.7
krem4et0
obqsni i 4e ne q haresvash taka ...... bi trqbvalo da te razbere....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GiVE Me a ReASon To Kill YoU anD I WiLL maKe YoU ImMortal ...
Пич темата ти не е за тука..![]()
говори с нея.тя лично ли ти каза,че те харесва или просто ти с такива впечатление си останал ... има разлика,защото можеш да станеш смешен от цялата работа
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ot moq klas i nqma minuta ot koqto tq da ne se e lepnala do men i da me pregra6ta da mi se ysmihva nZ ko da praq tva e ot 1 sedmica .no ne mi e kazvala li4no dali me haresva.nikoga do sega ne sam imal takav problem!!!
Ако ти и отвръщаш - прегръщаш я и т.н., тя може да остане с грешно впечатление, че и ти я харесваш. За това не го прави, а с действия и показвай, че не искаш да сте толкова близки.
Ако ти каже направо, че те харесва мило и обясни, че я усещаш само като фр, без да си груб. Ще го преживее.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
suglasen sum,pusni q v razdel `ЛЮБОВ`Първоначално написано от macka_88
Мда определено![]()
![]()
Бъди ГЛУХ когато хората ти казват, че НЕ ще можеш да осъществиш мечтите СИ!
+1Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Eeemiii...kaji i 4e ne izpitva6 nikakvi 4uvstva kum neq .I i kaji 4e iska6 da ste dobri priqteli vse pak nqma smisul da si s neq samo zaradi tova 4e 6te ti se rasurdi (tva sa detski i storii)...aide uspeh![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Кажи и примерно,че за момента не може да сте нищо повече от (до болка познатото) само приятели..Ако и кажеш направо не много ше я нараниш!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Даи и един шанс поне заслужава го!Първоначално написано от crazyhair
RUN THE SHOW
Ти ли трябва да му кажеш..????Първоначално написано от run_the_show
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
poznata situaciq,predi mesec mom4eto,s koeto sqdam v klas mi kaza,4e me haresva...bezkraino mn si go obi4kam,no ne po tozi na4in,po koito toi iska..Първоначално написано от crazyhair
A otnosno tvoq problem...ne sum suglasna s edno ot prednite mneniq"dai i 6ans,tq go zaslujava"..prosto nqma smisul,6tom ne izpitva6 nito pove4e ot priqtelski 4uvstva,"nasila hubost ne stava"...Prosto polojeniet0 6te stane po-zle,6te si razvalite i priqtelskite otno6eniq,a 6tom ste i ot edin klas,o6te po-kofti...
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Кво означава тва "ше ми се ръзсърди"??????...хахахахах ....No comment;].. би се почувствала зле..но да ти се разсърди..
![]()
Желязна Девица
Мен пък 4 момчета от моя клас ме хр. Но аз съм им обяснила,че не изпитвам нищо. И 4мата са ми приятели и се сдържат малко и гледат да се държат естествено,така е...трябва да се примирят. Мисля,че ако й обясниш как стоят нещата,защото ако всяко момиче,което те хареса е твое гадже,нали се сещаш какъв ще станеш?Първоначално написано от crazyhair
Знам колко е кофти приятел да те харесва и да не можеш да отвърнеш на чувствата му, но най-добре й кажи че не я харесваш. Така ще е по-добре отколкото да й даваш напразни надежди, тя да хлътне повече и накрая да я заболи повече...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Същата ситуация беше и в нашия клас-момичето си призна,момчето я отблъсна,тя рева 2 часа и после всичко се оправине се коси,просто не й давай надежди и тя ще се откаже от теб
![]()
i got a little Secret for ya..
еми кажи и !
обясни и, че искаш да сте си само приятели и нямаш симпатий и чувства към нея![]()
нямай нищо общо със съученички ... никога ... ужасно е ако скъсате ...
еми кажи и 4е си я оби4аш кат пр и не искаш да я загубиш като такава но не може да тръгнете и...тва е,знам 4е е кофти но на мн хора се е налагало да направят тва...![]()
от 1 седмица и си сигурен,че те харесва...ами то и аз постоянно се прегръщам и целувам с някое момче приятел,ама....не го харесвам
someone else...
Ami kaji 4e iska6 da ste prosto priqteli. Za6toto priqtelstvoto e po cenno ot tova za nqkolko meseca vruzka (predpolaga se de moje i pove4e) ta otnosno kakvo da i kaje6 govori s neq i kaji prosto priqtelii tova e ! Aide uspeh4eta....
![]()
![]()
![]()
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd.YoU CaN`t SeE It BuT YoU CaN FeEl It !!!