.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Hel[p] me pak(2)

Hel[p] me pak(2)

na4i sqne mislq 4e ne sam mn debel no iam sledniq problem visok sam 1.72 i teja 57 kg i 6kimbaka mi ne e stegnat i iam malko mravki tova se polu4e ot nova godina nasam i sq se opitvam da spazvam rejim na hranene.sa6to ne moga o6e da hodq na fitnes za6toto zabavq rasteqja na 14 god sam i iskam ne6to dr da pravq ama da e bes fitnes pres svobodnoto si vreme koeto e mn malko.

Град
    Sofia
    Всякя сутрин по 50 лицеви упори и 100 коремни преси

awe tiq temi ne sa za tuk!!!!!!.............

praq po 200 koremni i 50 licevi na sq kade pra6tq ot muskole apak na korema nqqq nikoi .i apetita mi posle e se edno ne sam ql 2 dena piq sa6to po mn te4nosti tva dobre li e?

Ами наистина темата не е за тук. А колкото до коремчето... мисля че лицеви упори. Моля те пиши на кирилица защото е малко гадно за четене...
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Град
    На Баскетболното игрище!
    ако имаш доста мазнини по корема които да образуват релеф с коремни преси нищо няма да направиш само с тичане и бокс се сваля такъв корем , коремните преси са за стягане а не за махане на мазнини
    I am what I am !!!

и също така спри хляба и газираните напитки иначе пак си наблягай на течности
    Za sveta moje da si prosto edin 4ovek, no za edin 4ovek moje da si celiq svqt!!!!!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Всичко е до натура но основно коремните преси и бягане ще стане работата

sa6to ot 3 godini hodq da tren volleyball tova sa6to mi pomaga i 6te se opitam da neqm mn hlqb i da spra gaziranite napitki

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от crazyhair
    sa6to ot 3 godini hodq da tren volleyball tova sa6to mi pomaga i 6te se opitam da neqm mn hlqb i da spra gaziranite napitki
    Тва е доста добре аз също съм фен на волея и съм го тренирал до 8 клас.От старото ми даскало постижението на отбора ни е 2004 година станахме 4-ти в България и играехме за града ни Плевен д'ге
    От волейбола стягаш рацете краката и гърдите

Не е лошо тва лято да земеш повечко да поплуваш на морето или на басейни

prav si makar minalata godina ot daskalu bqhme rep.6ampioni na balgariq

Както ти казаха спри газираните напитки (в тая възраст се набляга на Колата и бирата). И продължавай със спорта
    ПС: Кирилица плз
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

bagnata mi e kirilicata i skoro 6e si preinstalirvam kompa i trqq se uprai

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми 1,72 на 57кг си е абсолютно нормално пич ..... Аз като бях на 14 също имах коремче и гаджето много му се кефече ... преди 2 години си направих плочки ама с голям успех успях да ги затрия почти на нула ... са едвам едвам се забелязват 2-3
    Спри бирата, газираното и сладкото и белия хляб ... само препечени филийки .. и ще свалиш въпреки че не мисля че имаш нужда ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

purwo trqbwa weroqtno da kachis 5 kilograma wupreki,che si na 14 i ne si slab,no za korema moje da skachash na wuje powqrwai efikasno e
    a koi kaza, che fitnesa prechi na razsteja?izlugal te e tochno obratnoto-stimulira go wsqkakyw sport,e stiga da ne wdigash po nad 100 kilograma na klek,koeto silno me sumnqwa

секи ден прави секс сутрин обет и вечер и ще отслабнеш
    или 2-ри вариант пуши трева и от смях ще направиш плочки

Както вече ти казаха , спитай газираното и хляба и поече спорт но ти си лек бре аз съм 175 и тежа 68кг но имам тежки кости

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: Hel[p] me pak(2)

Цитирай Първоначално написано от crazyhair
    na4i sqne mislq 4e ne sam mn debel no iam sledniq problem visok sam 1.72 i teja 57 kg i 6kimbaka mi ne e stegnat i iam malko mravki tova se polu4e ot nova godina nasam i sq se opitvam da spazvam rejim na hranene.sa6to ne moga o6e da hodq na fitnes za6toto zabavq rasteqja na 14 god sam i iskam ne6to dr da pravq ama da e bes fitnes pres svobodnoto si vreme koeto e mn malko.
    abe pi4 ti kolko temi pusna i se v gre6niq razdel... osuznai se malko de

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си