eto kfo stana : ima edno fr momi4e ot na6iq klas , postoqnno mi puska6e usmivki etc.. kato q pogledna se usmihva i takiva raoti , pita6e me kak izglejda i primerno ako i kaja 4e ne e dobre na bazik tq ne izliza6e dori ot staqta 6tot sam i kazal tova kogato si 4atim po skype mi pra6ta6e takiva klip4eta za lubov v koito se kazva obi4am te i etc.. tolkoz nameci i az pomislih dali naistina me haresva .. v4era i pratih sms4e s tekskt kato " edno pti4e mi kaza 4e si me haresvala " i etc .. tq me popita dali sam dobre bqh kato i si se si mislq zaradi tezi nameci kakvo e imala predvid .. kazah i 4e moje tva pti4e da e gre6ilo i 4e po edno vreme si misleh su6tite ne6ta kato pti4eto no 6tom taka brat4e OK kazah i bye bye v smsa . tq ne mi otgovori na smsa .. i vi pitam dali ima vazmojnost da sam q stresnal ili sam pribarzal mnoo 6tot beh malko piqn inak ne moga da ida da q pitam haresfa6 li me ili .. 6tot usmivki-iska da sam blizo do neq- lubovno frazi = nqma li pone malka vazmojnost da me haresva ili ne6to ot toq sort ? are malku pomo6t guys

т.7
krem4et0