.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Втора среща....

Не че по принцип не се справям със срещите,ама тука случаят е по специален момичето е "емо" слуша некфи пумий,обича да стои на едно място,не обича много разходките,пада си по хард изпълнения и се радва на Хитлер таааа айде препоръчайте ми какво да правя с тва момиче и какво може да и хареса - на 15 е... и на 1вата среща ме целуна по бузката Благодаря предварително !

стани и ти емо не бзк недей! --> ми заведи я на място където тя обича например в някакъв парк,който тя харесва,кино.Абе просто я попитаи какво обича и къде обича да бъде и ще разбереш сам,ние няма как да гадаем :P

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: Втора среща....

Цитирай Първоначално написано от drusalintw
    Не че по принцип не се справям със срещите,ама тука случаят е по специален момичето е "емо" слуша некфи пумий,обича да стои на едно място,не обича много разходките,пада си по хард изпълнения и се радва на Хитлер таааа айде препоръчайте ми какво да правя с тва момиче и какво може да и хареса - на 15 е... и на 1вата среща ме целуна по бузката Благодаря предварително !
    axhuahxuahxuahx
    Ае ти нормален ли си ?!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

стани емо :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Къде си се забъркал?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Къде си се забъркал?
    Където май не трябва..

Пусни си мустачки като на Хитлер
    Не, по-добре недей... Ами направо я питай къде и се ходи, какво и се прави, какъв филм и се гледа, тя ще си каже Ако те радва и угаждай.

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Слагаш си тениска със снимка на Хитлер ... Поздравяваш го (емото) със звучното и иначе толкова симпатично "Хаил Хитлер!" и е твое (емото)... Ако все пак нещо недоволства го (емото) поразкарай из града със "Тигър"-а си ... После секс в Концентрационен лагер ...

Ти или си яко загорял , или това е най-доброто , което можеш да си позволиш !!! Искрено се надявам да е първото
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Супер фен
    Град
    България
    Емо което се кефи на Хитлер! Тва неква скрита камера ли е ?

Господи ....... до къде стигна света? До никъде!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Kefi se na Hitler O gospodi verno s kakvo si se zabarkal Ina4e po temata pitai q kade iska da otide ili 6tom kazva6 4e ne obi4a razhodkite zavedi q v nekoi park,sednete na edna peika i si prekaraite vremeto tam

аз ти препоръчвам щом е "емо" да я оставиш да ти мрънка и да се оплаква и да ти реве на рамото (тва ще и хареса според мен) и после задължително ти я целуни (може би смята че ти трябва да направиш първата крачка за по-сериозни неща)
    но не я познавам тъй че само предполагам и ако нищо не работи пробвай с тема "колко се кефиш на тва което е направих Хитлер и колко добър в изкуството на войната е бил и тн"

Попитай я какво обича,кое й е любимото място ....какво обича да парви през свободното си време и вече сам ще разбереш къде да я заведеш...
    Между другото много са ми странни емотата
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Град
    Каварна
    xex mi i az se kefq na hitler risuvam znaka navsqkade... vmesto ZDR kazvam hail hitler ! :P slu6am taka nare4enite ot teb "pomii" emocore...punk...metal aaaama obi4am razhodkite mi prosto q popitai kade 6te i b1de int...kakvo iska da praviteee...ili i kaji 4e iska6 da i pokaje6 mesta na koito ti se zabavlqva6 i q zavedi... aide uspex :P
    Чуждото мнение не ме интересува,освен ако не е в моя поза !!! :]

Град
    РЮАР
    Що бе, к'во като е " емо "... има някои " емо-та " много хубави... целунало го е целунало го е ... да действа...
    АКо наистина ти харесва момичето трябва да се приспособиш к1м неиния начин на живот... и ТЕ ТАКА...

Супер фен
    zareji q i si smeni bravata telefonniq nomer maila parolite za vsi4ko

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    стани и ти емо не бзк недей! --> ми заведи я на място където тя обича например в някакъв парк,който тя харесва,кино.Абе просто я попитаи какво обича и къде обича да бъде и ще разбереш сам,ние няма как да гадаем :P
    Дам точно питаи я къде иска да я заведеш :0

http://s4.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=15668

Град
    somewhere over the rainbow
    Ъъм ок...дотук все едно описа мен,само дето искам да стане емовски геноцид и не се радвам ,а съм влюбена в Хитлер. Знам само че трябва да я целунеш.Тия емота са по-отракани отколкото изглеждат.

еее сяя,незнаех 4е емотата са толкова странни и разли4ни и ббрррр .
    заведи я на някое приятно и тихо местенце където може да се понатискате на воля и готово
    ако не си сиг дали ше и хареса нещо просто я питаш предварително и готово

Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Слагаш си тениска със снимка на Хитлер ... Поздравяваш го (емото) със звучното и иначе толкова симпатично "Хаил Хитлер!" и е твое (емото)... Ако все пак нещо недоволства го (емото) поразкарай из града със "Тигър"-а си ... После секс в Концентрационен лагер ...

Ти или си яко загорял , или това е най-доброто , което можеш да си позволиш !!! Искрено се надявам да е първото
    ne be tq si e nqkva svqstna i e mega krasivata,ma ponqkoga prosto me shokira s iscepki i takiva ti mi rauti ;]

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Ддз... Аз лично бих избягвал момиче чийто плакати в стаята са на автомати, гранати, ятагани и т.н. ... Не съм срещал такова същество аз ,но ако наистина си я харесваш... Имаш благословията ми !!! Взимайте се
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Град
    СофиЯ
    Леле,човече не си добре нещо!!!Къде си се забъркал,ми че тая може да те вкара някъде и да те изгори,заради "делото"
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Мега фен Аватара на babity

Цитирай Първоначално написано от drusalintw
    На бас, че си пада по садо-мазо! Можеш да я зарадваш с комплект бръснарски ножчета, безопасни игли или... кожен бич!

Град
    РЮАР

...а може и тениска с пречупен кр1ст...

Срежете си вените под някоя гръмотевица...каква романтика...

Внимавай само да не я обидиш с нещо че ще вземе да си пререже вените после теб ще изкарат виновен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си