- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Втора среща....
Не че по принцип не се справям със срещите,ама тука случаят е по специаленмомичето е "емо" слуша некфи пумий,обича да стои на едно място,не обича много разходките,пада си по хард изпълнения и се радва на Хитлер
таааа айде препоръчайте ми какво да правя с тва момиче и какво може да и хареса - на 15 е... и на 1вата среща ме целуна по бузката
Благодаря предварително !
стани и ти емоне бзк недей! --> ми заведи я на място където тя обича например в някакъв парк,който тя харесва,кино.Абе просто я попитаи какво обича и къде обича да бъде и ще разбереш сам,ние няма как да гадаем
:P
axhuahxuahxuahxПървоначално написано от drusalintw
Ае ти нормален ли си ?!
Първоначално написано от Say It Right
стани емо :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Къде си се забъркал?![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Където май не трябва..Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
Пусни си мустачки като на Хитлер![]()
Не, по-добре недей... Ами направо я питай къде и се ходи, какво и се прави, какъв филм и се гледа, тя ще си кажеАко те радва и угаждай.
Слагаш си тениска със снимка на Хитлер ... Поздравяваш го (емото) със звучното и иначе толкова симпатично "Хаил Хитлер!" и е твое (емото)... Ако все пак нещо недоволства го (емото) поразкарай из града със "Тигър"-а си ... После секс в Концентрационен лагер ...
Ти или си яко загорял , или това е най-доброто , което можеш да си позволиш !!! Искрено се надявам да е първото![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Емо което се кефи на Хитлер! Тва неква скрита камера ли е ?
Господи ....... до къде стигна света? До никъде!![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
аз ти препоръчвам щом е "емо" да я оставиш да ти мрънка и да се оплаква и да ти реве на рамото (тва ще и хареса според мен) и после задължително ти я целуни (може би смята че ти трябва да направиш първата крачка за по-сериозни неща)
но не я познавам тъй че само предполагам и ако нищо не работи пробвай с тема "колко се кефиш на тва което е направих Хитлер и колко добър в изкуството на войната е бил и тн"
Попитай я какво обича,кое й е любимото място ....какво обича да парви през свободното си време и вече сам ще разбереш къде да я заведеш...
Между другото много са ми странни емотата![]()
![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
xex![]()
![]()
mi i az se kefq na hitler
![]()
![]()
risuvam znaka navsqkade... vmesto ZDR kazvam hail hitler ! :P slu6am taka nare4enite ot teb "pomii" emocore...punk...metal
aaaama obi4am razhodkite
![]()
![]()
mi prosto q popitai kade 6te i b1de int...kakvo iska da praviteee...ili i kaji 4e iska6 da i pokaje6 mesta na koito ti se zabavlqva6 i q zavedi... aide uspex
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
Чуждото мнение не ме интересува,освен ако не е в моя поза !!! :]
Що бе, к'во като е " емо "... има някои " емо-та " много хубави... целунало го е целунало го е ... да действа...
АКо наистина ти харесва момичето трябва да се приспособиш к1м неиния начин на живот... и ТЕ ТАКА...
zareji q i si smeni bravata telefonniq nomer maila parolite za vsi4ko
Дам точно питаи я къде иска да я заведеш :0Първоначално написано от great_mari
http://s4.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=15668
Ъъм ок...дотук все едно описа мен,само дето искам да стане емовски геноцид и не се радвам ,а съм влюбена в Хитлер. Знам само че трябва да я целунеш.Тия емота са по-отракани отколкото изглеждат.
еее сяя,незнаех 4е емотата са толкова странни и разли4ни и ббрррр .
заведи я на някое приятно и тихо местенце където може да се понатискате на воля и готово![]()
![]()
ако не си сиг дали ше и хареса нещо просто я питаш предварително и готово
ne be tq si e nqkva svqstna i e mega krasivata,ma ponqkoga prosto me shokira s iscepki i takiva ti mi rauti ;]Първоначално написано от xercu^es
Ддз... Аз лично бих избягвал момиче чийто плакати в стаята са на автомати, гранати, ятагани и т.н. ... Не съм срещал такова същество аз ,но ако наистина си я харесваш... Имаш благословията ми !!! Взимайте се![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Леле,човече не си добре нещо!!!Къде си се забъркал,ми че тая може да те вкара някъде и да те изгори,заради "делото"![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
На бас, че си пада по садо-мазо!Първоначално написано от drusalintw
![]()
![]()
Можеш да я зарадваш с комплект бръснарски ножчета, безопасни игли или... кожен бич!
![]()
![]()
![]()
...а може и тениска с пречупен кр1ст...
Срежете си вените под някоя гръмотевица...каква романтика...
Внимавай само да не я обидиш с нещо че ще вземе да си пререже вените после теб ще изкарат виновен![]()