.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Искам обяснение

eto kfo stana : ima edno fr momi4e ot na6iq klas , postoqnno mi puska6e usmivki etc.. kato q pogledna se usmihva i takiva raoti , pita6e me kak izglejda i primerno ako i kaja 4e ne e dobre na bazik tq ne izliza6e dori ot staqta 6tot sam i kazal tova kogato si 4atim po skype mi pra6ta6e takiva klip4eta za lubov v koito se kazva obi4am te i etc.. tolkoz nameci i az pomislih dali naistina me haresva .. v4era i pratih sms4e s tekskt kato " edno pti4e mi kaza 4e si me haresvala " i etc .. tq me popita dali sam dobre bqh kato i si se si mislq zaradi tezi nameci kakvo e imala predvid .. kazah i 4e moje tva pti4e da e gre6ilo i 4e po edno vreme si misleh su6tite ne6ta kato pti4eto no 6tom taka brat4e OK kazah i bye bye v smsa . tq ne mi otgovori na smsa .. i vi pitam dali ima vazmojnost da sam q stresnal ili sam pribarzal mnoo 6tot beh malko piqn inak ne moga da ida da q pitam haresfa6 li me ili .. 6tot usmivki-iska da sam blizo do neq- lubovno frazi = nqma li pone malka vazmojnost da me haresva ili ne6to ot toq sort ? are malku pomo6t guys

т.7
    krem4et0
    Чукайте се за удоволствие

Град
    Ha MopeTo (sun)
    може просто да е флиртувала или да те има просто и само като приятел
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

nZ i tas e malko zadrastena ili ti ne spravi na golqma rabota nz zbliji se kolkoto moje6 kam neq postoqno badi s neq kato i obra6ta6 pove4e vnimanie i q pitai direkno dali te haresva ili NE!!!

моето мнение е че те харесва но се прави на недостъпна
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

a

naistina se nadqvam da me haresva no za kfo se prai na nedostypna

+1, sladkoto zlo

аз мисля 4е те харесва,но не е трябвало да я питаш.ако ти я харесваш просто е трябвало да из4акаш подходящия момент да и го кажеш.

asd

6ot mi e malko trudno da razbera koga e podhodq6tiq moment

mnogo barzo si se otkazal.....tq qvno mn te lof oba4e q e sram da ti go kaje direktno.....znam ot li4en opit 4e e taka.....moq savet e da pogovori6 pak s neq,no da i obqsni6 4e 6te q razbere6 ako e taka kakto si misli6

според мене те харесва..но сега отрича ..нз защо момичетата понякога не знаят какво искат..
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Харесва те, но я е дострашало да си го признае. Спокойно, можеш да и кажеш, че я харесваш. Подходящия момент е всеки, в който не сте сред класа.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Харесва те, но я е дострашало да си го признае. Спокойно, можеш да и кажеш, че я харесваш. Подходящия момент е всеки, в който не сте сред класа.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

dano e taka kakto kazvate

Град
    Varna
    ами аз искам да ти кажа от личен опит, че никога не можеш да бъдеш сигурен за нищо... другите казват, че те харесва, ти мислиш така, няма лошо, дай Боже... но има едно нещо, което не трябва да забравяш, а именно "Очаквай неочакването!"

a

loriot prav si i ot tova nay mnogo se opasqvam :S

a

simonche zapo4nah da se pla6a zaradi tvoq komentar

Град
    Varna

Re: a

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    loriot prav si i ot tova nay mnogo se opasqvam :S
    ами аз го преживях... просто теглих една майна на всичко (това стана преди 2-3 дена), защото нямам намерение да се съсипвам психически за когото и да било (или поне на етапа на отношенията ни)... така че, каквото и да стане, излизаш с достойнство от ситуацията и гледаш напред! само те предупреждавам, защото аз се почувствах се едно ми бяха били шамар... но дори и такива неща за нищо на света не трябва да те отчайват... пожелавам ти всичко да е както ти се иска ако не - здраве да е

s

Mercy

За мен няма съмнение, че те харесва .. но както казаха се прави на 'недостъпна' но нормално ти така директно си и го казал, че и аз да бях най-вероятно щях да напраа тая 'врътка' давай лека полека покажи и ,че имаш интерес към нея и всичко ще си дойде от самосебе си

ПП: Леле каква професорка съм станала

Град
    Враца
    Мааани ги тия момичета... луди същества Не знаят кво искат
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Мааани ги тия момичета... луди същества Не знаят кво искат
    О напротив знаем [или поне аз ]..но не всеки път се намира най-добрия начин да се изрази

a

ti po kakuv na4in iska6 nqkoi da izrazi svoite 4uvstva kum teb ? - surrender

Град
    Varna

Re: a

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    ti po kakuv na4in iska6 nqkoi da izrazi svoite 4uvstva kum teb ? - surrender
    може ли аз да отговоря? ясно.

a

na4i zastavam pred neq i kazvam taka li

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си