Ако бяхте учители какви щяхте да бъдете - добри , да не пишете отсъствия и да пишете високи оценки или шяхте да бъдете строги , да пишете двойки , да налагате ред и дисциплина?
П.П Умирам от скука![]()
obektivna-ako znaesh za 2, tolkova shte ti pisha; ako te e nqmalo v 4as-otsastvie; ako si zakasnql sas 15-20 min -zakasnenie, a ako zakasneesh pove4e-vun!!! moje bi shte kajete 4e tova spada kam strogite, no ne e povqrvaite mi![]()
Един от големите ми кошмари е да стана учителка...
Както и да е, определено не бих правила постоянно компромиси (по принцип не съм такъв човек). Бих повишавала оценките само, ако знам, че ученикът го заслужава и определено ще искам ред и дисциплина в часовете си, но не и, ако усещам, че не мога да задържа вниманието на децата. Такива ги мразя - да говорят на патагонски и само за материала, и да очакват да ги слушам![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
[quote="chocolate`kiss"]Един от големите ми кошмари е да стана учителка...
Както и да е, определено не бих правила постоянно компромиси (по принцип не съм такъв човек). Бих повишавала оценките само, ако знам, че ученикът го заслужава и определено ще искам ред и дисциплина в часовете си, но не и, ако усещам, че не мога да задържа вниманието на децата. Такива ги мразя - да говорят на патагонски и само за материала, и да очакват да ги слушам[/quote
i as sam tai :P nivga nema da stana u4itel hahahaha
Щях да бъда справедлива учителка и задължително щях да гледам на всички по един и същи начин!нямаше да ме интересува какво,с кого вършат учениците ми в междучасията.това е личният им живот все пак.Това е общо взето..Ставам ли?![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Щях да бъда пич, строг понякога, справедлив - винаги и тн...
The Spark
ахъмз.. иначе ако си само добър ще ти се качат на главатаПървоначално написано от 5StaR
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Зависи от настроението ми.Веднъж бях учителка в деня на самоуправлението, но не смятам да повтарям рази грешка...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И аз така.Първоначално написано от 5StaR
Животът е адът описан в Библията!
Строга, но справедлива...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Щях да бъда строга, да пиша оцъствия. Разбира се и обективни оценки. Защото сега от лични наблюдения виждам, че ако 1 учител се държи добре с учениците те му се качват на главата...![]()
Доста строг, няма да позволя да ми се качат на главата, няма да подарявам оценки, но когато трябва ще действам с децата така, както си трябва - да разберат предмета и да не ме намразят още от 1вия час![]()