- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko 4esto pravite sex????
kolko 4esto pravite sex
според зависи гледам да не е много често обаче просто понякога се налага.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Аз съм малко дете и не лазбилам![]()
Паза се за срещата със lady_bird и не съм поглеждал друга :P малко загорял ама КАРАЙ!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
po4ti vseki den:P
izvinqvai,no...Първоначално написано от BlinD^BoY
ne e naro4no,vse pak tova si e tvoe re6enie i az nqma da ti se burkam
po tematane sum go pravila ot 3 mesetza,s koeto ne se gordeq.
Оф,няма достатъчно време за да си го прайкам когато си искам!Затова ми се отдава случай на седмицата веднъж горе-долу...
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
ami deaznam kogato imam jelanie si pravq. :P ima sedmici v koito prosto ne mi se pravi,a puk ponqkoga po4ti vseki den
nz zavisi![]()
Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.
2/3 pati v sedmicata
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
И аз така...но за жалост няма къде, все има хора и затова по-рядкоПървоначално написано от Baccara
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ммм да, и при мен се случва така и много гадноПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Винаги когато може![]()
Аз не съм го правил от цифра годинипазя се за точния човек.
Kogato ima vreme i mqsto 1/2 puti na sedmica
Еми различно ... имало е периоди в които с гаджето ми го правим всеки ден, но най- рядко по 1 път седмично. Не се хваля и не се правя ня никаква, но наистина по принцип доста често го правим. Ходим от много време (почти 2 години) но още не можем да си се наситим и всеки ден горим от желание да го правим!
ахах, ми аз за последно правих на първи януари т.г. и в близките 2-3 нямам намерение да павя, толкова се отвратих и ми омръзна..![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Ми често зависи,но попринцип 1-2 седмично
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
през година две..![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!