.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 113
    Цитирай Първоначално написано от niggadick
    Оффф ти ако не знаеш как да потходиш какво да те саветваме , ако е смотан и щом стане дума за секс се сдухва значи или го ззарежи или изневери или се откажи.Просто го целуни (по за дулго) , почни да го прегръщаш сабличаш обарваш и т.н.
    Вече ти казах какво да правиш
    вие двамата май дабре ще си дойдете , на единия не му пуската а на другата не и пуснакт също - срещнете се некаде и се опраете в кръга на шегата

Цитирай Първоначално написано от evil_angel69
    be fashtash go za bluzata,d1rpash go i mu kazvash "sfalqi gashti,shta shibam"
    Ето то темата се изчерпа вече Всички ти казаха да му го кажеш направо

Град
    {}град на мечтите{}
    Цитирай Първоначално написано от Mon1
    Цитирай Първоначално написано от evil_angel69
    Ето то темата се изчерпа вече Всички ти казаха да му го кажеш направо
    +100000000000
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Град
    В АдА
    Яхни го и почни да го целуваш

Супер фен
    Град
    Панацея
    Кой мъж не мисли за секс
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

mi mom4e e... netrqa se pritesnqva6 da mu kaje6 kato iska6 edinstveno 6ti se zaradva i 6i se izkefi mnogo a i ti 6i si polu4i6 kvot iska6

tenx na vs za savetite evil_angel69 написа:
    tova me nakefii moje da go probvam

Цитирай Първоначално написано от donity_f
    nqkoi se interesuva6e dali sam detstvena: emi da ama mislq 4e 6tom se 4uvstvam gotova ne e problem (i ne go pravq zaradi tovaa da ne ostana po nazad ot momi4etata 6tot vs momi4eta s koito se sabiram sa detstveni)
    Браво, че всички сте деТствени На тази възраст наистина си е за похвала. Относно темата... не е въпросът само ти да се чувстваш готова, все пак момчето не е само един *** и предвид 14-те му години може все още да не е съзрял психически (и физически) за подобна стъпка. Пък и щом те е срам да му кажеш... представям си за какви гаджета говорим

Ако искаш да се "отваряш" вече поне научи как се пише думичката девствена не е деТствена Девствена идва от думата девица,а не от думата дете И според мен също е така - ти си готова,но за тази стъпка е нужно и другия да е готов,а твоето момче явно не е,пробвай пак след 2-3 години

Град
    Варна
    Ти обичаш ли го това момче или не ?Тая 1 година за тебе значи ли нещо,защото звучи супер смешно това,че не знаеш как да разговаряш с приятелят си а сте толкова време заедно.Ако не можете да говорите за всичките си желания(особенно щом са свързани счс секс в случая),то каква връзка имате се питам аз ?Ти след 1 год. заедно с него е много лошо положението щом не можеш да му кажеш-"Ебе ми се","Прави ми се секс","Искам да ме скъсаш","Хайде да се позабавляваме" както явно и той не може да говори с теб за това.А мислите ти за изневяра са абсоилютно детинска проява,още повече след като сте толкова време заедно(и какво ще отидеш при някой и ще му кажеш"Пич аз обичам авера си ама знайш ли кво я ме изчукай,щот много ми се ебе и нз как да общувам с авера ми!!!!")
    SEX NA EKS!

Град
    SomeWhere!In Rave Paradise.
    Цитирай Първоначално написано от ReNiTy_VArna
    Ти обичаш ли го това момче или не ?Тая 1 година за тебе значи ли нещо,защото звучи супер смешно това,че не знаеш как да разговаряш с приятелят си а сте толкова време заедно.Ако не можете да говорите за всичките си желания(особенно щом са свързани счс секс в случая),то каква връзка имате се питам аз ?Ти след 1 год. заедно с него е много лошо положението щом не можеш да му кажеш-"Ебе ми се","Прави ми се секс","Искам да ме скъсаш","Хайде да се позабавляваме" както явно и той не може да говори с теб за това.А мислите ти за изневяра са абсоилютно детинска проява,още повече след като сте толкова време заедно(и какво ще отидеш при някой и ще му кажеш"Пич аз обичам авера си ама знайш ли кво я ме изчукай,щот много ми се ебе и нз как да общувам с авера ми!!!!")
    +1

Това е потвърждение на тезата ми, че скоро момичетата ще са тези които зарибяват, които правят първата крачка, които търсят секс.. хаха Аз лично наскоро провокирах приятеля ми с "Чукай ме" :P
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    "Чукай ме"
    Дойдохме си на думата.

Проста загаси светлините,започни с лек възбуждащ масаж,говори му нежно на ушенце и когато усетиш,че той вече е готов му кажи искам да ме чукаш ,тогава вече няма да има смисъл да правиш нищо повече,той сам ще ти покаже за какво иде реч...

spored men o6te si mnogo malka ..zemi sa zamisli za drugo ne6to ...14 godini si e dete pomisli malko ako i tva moji6 da prai6

Според мен проблем ще имаш ако той се 4уди как да ти каже.. че не иска да праи секс хаха

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Защо не пробваш със "Искаш ли да ме изчукаш?"
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    At home...
    Нападни го

Май имаш само желание, но не си преминавала към действие ? Най-добре опитай да направиш нещо :P

xващаш пича и му го казваш директно без заобикалки...искам sex и точка.

xaxa tenx otnovo kato cqlo razbrah ot batkovcite i kaki4kite 4e sam o6te malka 6te poslu6am saveta vi o6te izvestno vreme da si igraq s kukli4kite

Цитирай Първоначално написано от aceto
    Ако искаш да се "отваряш" вече поне научи как се пише думичката девствена не е деТствена Девствена идва от думата девица,а не от думата дете И според мен също е така - ти си готова,но за тази стъпка е нужно и другия да е готов,а твоето момче явно не е,пробвай пак след 2-3 години
    Omfg ti typa li si ili da basi zadrastenata ne vide li kak go e napisala weee omfg omfg deTstvena napraila go e za ebavka we ooouu neee

Цитирай Първоначално написано от koko378
    Цитирай Първоначално написано от aceto
    Omfg ti typa li si ili da basi zadrastenata ne vide li kak go e napisala weee omfg omfg deTstvena napraila go e za ebavka we ooouu neee
    Виж,умното ми ти,говорех не за автора преди мен,а за авторката на самата тема!Погледни: "nqkoi se interesuva6e dali sam detstvena: emi da ama mislq 4e 6tom se 4uvstvam gotova ne e problem (i ne go pravq zaradi tovaa da ne ostana po nazad ot momi4etata 6tot vs momi4eta s koito se sabiram sa detstveni)"
    Faithless - music matters (Pete Heller remix)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от donity_f
    100000 nameci sam mu praila ili toi e tap i bavno zagrqva6t ili az ne sam se izkazala to4no (a pak da mu go kaja na pravo 4estno da si priznaq malko me e sram ni6to 4e hodim ot tolkova vreme)
    Срам те е да кажеш това на гадже, с което ходиш 1 година!?
    Нормално, на 14 си. Айде потрай още годинка, тъкмо ще се разделите и ще си намериш друг, с който ще си достатъчно смела да кажеш, че искаш секс.

Бръкни му в гащите и ще му покажеш перфектно
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си