- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му кажа, че искам да правим секс ?
a idealen-gluposti-takova jivotno nqma!nikoi ne e idealen dokato ne s evliubi6 v nego.za sega ne moga da si predstavq da spq s nqkoi drug osven s bif6iq si...moje da zvu4i tupo no pri misulta da sum s drug se otvra6tavam.taka4e ne 4akam ricarq na sinio bmv a prosto da s evliubq otnovo....qvno v men ima ne6to sburkano no ne moga da legna s nqkogo ako ne sum qko hlutnala po nego...
Em macka kazah ti...prava si si za sebe si?samo 4e nz za6to za ``bif6iq`` si gotova da prai6 tva....6tom we4e e ``biv6`` edva li si zaslujavaПървоначално написано от siisii
.. a i...mislq 4e pri tewe ima golqma doza vtylpqvane...kolkoto powe4e si misli6 taka i si go vtalpqva6 lo6o
Spri da misli6 na kakvo si gotova za biv6iq...6tom e ``biv6`` we4e nqq smisal
a po4ni da misli6 za nqkoi koito sega ti haresva i iska6 da si s nego
:P
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
probvai...... pak 6te kajesh posle....![]()
."kolkoto powe4e si misli6 taka i si go vtalpqva6"-samata istina...az sum go suznala ve4e i rabotq po vaprosa.no vijdaiki go vseki den mi s euslojnqva zada4ata da ne mislq za nego...ei sega sled mesec kato zavur6i i jivota 6te e pesen..dano vesela za6toto ima i drug variant,no stiga ve4e...dostau4no vreme jivotut mi e bil balda zaradi nego.kogato toi zavur6i baladata 6te s eprevurne v div kiu4ek
![]()
Защо просто не изчаката да ви дойде от самосебеси? Била съм на твойто, наистина е кофти...Щом не е станало на въпрос за секса, значи не е готов, не си ли помислила за това ?![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Otivash i mu go kazvash napravo :"Abe,milo znaesh li mnogo mi se iska da pravim sex!"![]()
Първоначално написано от siisii
evala....ama ae samo da ne e s kiu4ek a s nekoi gotin house....mani ne slu6ai 4alga...qko sux!!!samooooO00000ooo HoUse....
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
eee kak bez 4alga?!?!edin 4ovek bez malko 4alga ne e pulnocenen..xax az si slu6am vsi4kovij house ne sum no 6te se popravq be6tavam
Първоначално написано от siisii
uhhh mackaaa popravqi dokato e vreme....4e taq sel6tina 4algata ako ti prevzeme mozyka posle nqma opraviq![]()
![]()
po4ni s tva primerno ... /me (music) Now playing: 75. Swen Weber - First Stroke drapni go i slu6ai
![]()
![]()
![]()
![]()
waaaaa \/
nesi leko malko ,nemislq ,4ee nyjno da my go kazva6 ,a my go pokaji s razli4ni dvijeniq i toi 6tese oseti![]()
em...tenx mn mislq 4e opravih ne6tata ... minahme na gornoto stapalo i verno ako mn mi se priiska sex 6te si namerq nqkoi batko :P
+1Първоначално написано от NH3
алкохол целувки баране натискане орална полсе ви си знаете !
ми как да му лкажеш с думи после ако е мн пасивен малко ти бади активвната да се отпусне и следващите пъти сам ще иска предразположи го дан са сдухва от терена че не е сигурен и подбни
само си отваряй краката той знае квода прави
4 и 12т. от правилата
abe za kakvo trqq da mu kaje6 posto go vikni u vas i zapo4ni da go obarva6...celuva6...moje i oralna lubov...p1k toi moj da e spe4en i da ne ti e govoril za sex 6tot se pak e na 14...moje i toi da e devstven i da go e sram...[[[[li4no syveta mi za tebe e izpi6kai se malka si za sex o6te spored mene]]]]]
Ами съберет се у вас или у тях, като знаете, че поне 3 часа никой няма да има работа към апартамента, който сте избрали. Реши да му направиш модно ревю и се събличай пред него, не може да не полудее като те види по сутиен и гащички... И после си пригответе презеватитви и айдеее!
ne e iskal da te strqska kato go poiska![]()
абе кажи му направо той е момче и ще го приеме хипер весело ...... е естествено ше забие за 5 минути ама не еголям проблем![]()
еМм щОоМм нЕ рАЗбирАа оТ НаМеЦии.....НапраВуу Го хвАщАии Заа....и тОй Ако Не Е НякВа фЛегМЪЪ ...шЪъ Са сЕТии ...и щЪъ хвАНеЕ ии .....абее ДеисТвАи ти тАм ...пЪК дАНоо Не СъЪ упЛашИи МомчЕТу ..... Аии усПехчетЪъ :P
Отидете в тях или го викни у вас започни да го опипваш,пусни му едно езиче тръгни да го целуваш по-надолу започни да му сваляш панталона започни първо с орален после вие си знаете.И щом до сега не ти е говорил за такива работи ще е добре да си подготвена за всеки случай с някоя гума.![]()
А бе в последно време на 14 годишните много им се прави секс?Не сте ли малки още бе?Какъв секс на 14?!Оле ужас
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
Или му го казваш директно или му го намекваш, кво толкова трудно има, все пак сте заедно от 1 година, кво се притесняваш от него![]()
ne pravete sex tolkova rano a na teb kato ti se prai.....6te potarpi6 o6te malkoПървоначално написано от donity_f
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
кратко точно и ясно отиваш и мъ казваш "Искам секс" при мен не се налага да повтарят
луд умора няма само се поти