.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 113
    a idealen-gluposti-takova jivotno nqma! nikoi ne e idealen dokato ne s evliubi6 v nego.za sega ne moga da si predstavq da spq s nqkoi drug osven s bif6iq si...moje da zvu4i tupo no pri misulta da sum s drug se otvra6tavam.taka4e ne 4akam ricarq na sinio bmv a prosto da s evliubq otnovo....qvno v men ima ne6to sburkano no ne moga da legna s nqkogo ako ne sum qko hlutnala po nego...

Цитирай Първоначално написано от siisii
    a idealen-gluposti-takova jivotno nqma! nikoi ne e idealen dokato ne s evliubi6 v nego.za sega ne moga da si predstavq da spq s nqkoi drug osven s bif6iq si...moje da zvu4i tupo no pri misulta da sum s drug se otvra6tavam.taka4e ne 4akam ricarq na sinio bmv a prosto da s evliubq otnovo....qvno v men ima ne6to sburkano no ne moga da legna s nqkogo ako ne sum qko hlutnala po nego...
    Em macka kazah ti...prava si si za sebe si?samo 4e nz za6to za ``bif6iq`` si gotova da prai6 tva....6tom we4e e ``biv6`` edva li si zaslujava .. a i...mislq 4e pri tewe ima golqma doza vtylpqvane...kolkoto powe4e si misli6 taka i si go vtalpqva6 lo6o Spri da misli6 na kakvo si gotova za biv6iq...6tom e ``biv6`` we4e nqq smisal a po4ni da misli6 za nqkoi koito sega ti haresva i iska6 da si s nego :P
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

probvai...... pak 6te kajesh posle....

."kolkoto powe4e si misli6 taka i si go vtalpqva6"-samata istina...az sum go suznala ve4e i rabotq po vaprosa.no vijdaiki go vseki den mi s euslojnqva zada4ata da ne mislq za nego...ei sega sled mesec kato zavur6i i jivota 6te e pesen ..dano vesela za6toto ima i drug variant,no stiga ve4e...dostau4no vreme jivotut mi e bil balda zaradi nego.kogato toi zavur6i baladata 6te s eprevurne v div kiu4ek

Защо просто не изчаката да ви дойде от самосебеси? Била съм на твойто, наистина е кофти...Щом не е станало на въпрос за секса, значи не е готов, не си ли помислила за това ?
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Otivash i mu go kazvash napravo :"Abe,milo znaesh li mnogo mi se iska da pravim sex!"

."kolkoto powe4e si misli6 taka i si go vtalpqva6"-samata istina...az sum go suznala ve4e i rabotq po vaprosa.no vijdaiki go vseki den mi s euslojnqva zada4ata da ne mislq za nego...ei sega sled mesec kato zavur6i i jivota 6te e pesen ..dano vesela za6toto ima i drug variant,no stiga ve4e...dostau4no vreme jivotut mi e bil balda zaradi nego.kogato toi zavur6i baladata 6te s eprevurne v div kiu4ek

evala....ama ae samo da ne e s kiu4ek a s nekoi gotin house....mani ne slu6ai 4alga...qko sux!!! samooooO00000ooo HoUse....
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua

eee kak bez 4alga?!?!edin 4ovek bez malko 4alga ne e pulnocenen..xax az si slu6am vsi4ko vij house ne sum no 6te se popravq be6tavam

eee kak bez 4alga?!?!edin 4ovek bez malko 4alga ne e pulnocenen..xax az si slu6am vsi4ko vij house ne sum no 6te se popravq be6tavam

uhhh mackaaa popravqi dokato e vreme....4e taq sel6tina 4algata ako ti prevzeme mozyka posle nqma opraviq po4ni s tva primerno ... /me (music) Now playing: 75. Swen Weber - First Stroke drapni go i slu6ai waaaaa \/

nesi leko malko ,nemislq ,4ee nyjno da my go kazva6 ,a my go pokaji s razli4ni dvijeniq i toi 6tese oseti

с намеци

:)

em...tenx mn mislq 4e opravih ne6tata ... minahme na gornoto stapalo i verno ako mn mi se priiska sex 6te si namerq nqkoi batko :P

Цитирай Първоначално написано от NH3
    Цитирай Първоначално написано от dark0s
    шегаджийка седнете някаде и го хвани за органа и му подшушни в ухото"ща рАзчекна" и е готов
    напълно съгласен
    +1

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    алкохол целувки баране натискане орална полсе ви си знаете !

ми как да му лкажеш с думи после ако е мн пасивен малко ти бади активвната да се отпусне и следващите пъти сам ще иска предразположи го дан са сдухва от терена че не е сигурен и подбни

само си отваряй краката той знае квода прави
    4 и 12т. от правилата

abe za kakvo trqq da mu kaje6 posto go vikni u vas i zapo4ni da go obarva6...celuva6...moje i oralna lubov...p1k toi moj da e spe4en i da ne ti e govoril za sex 6tot se pak e na 14...moje i toi da e devstven i da go e sram...[[[[li4no syveta mi za tebe e izpi6kai se malka si za sex o6te spored mene]]]]]

Град
    Шумень
    Ами съберет се у вас или у тях, като знаете, че поне 3 часа никой няма да има работа към апартамента, който сте избрали. Реши да му направиш модно ревю и се събличай пред него, не може да не полудее като те види по сутиен и гащички... И после си пригответе презеватитви и айдеее!

ne e iskal da te strqska kato go poiska

абе кажи му направо той е момче и ще го приеме хипер весело ...... е естествено ше забие за 5 минути ама не еголям проблем
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

еМм щОоМм нЕ рАЗбирАа оТ НаМеЦии.....НапраВуу Го хвАщАии Заа....и тОй Ако Не Е НякВа фЛегМЪЪ ...шЪъ Са сЕТии ...и щЪъ хвАНеЕ ии .....абее ДеисТвАи ти тАм ...пЪК дАНоо Не СъЪ упЛашИи МомчЕТу ..... Аии усПехчетЪъ :P

Град
    Пловдив
    Отидете в тях или го викни у вас започни да го опипваш,пусни му едно езиче тръгни да го целуваш по-надолу започни да му сваляш панталона започни първо с орален после вие си знаете.И щом до сега не ти е говорил за такива работи ще е добре да си подготвена за всеки случай с някоя гума.

А бе в последно време на 14 годишните много им се прави секс?Не сте ли малки още бе?Какъв секс на 14?!Оле ужас
    Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от zaikooo
    А бе в последно време на 14 годишните много им се прави секс?Не сте ли малки още бе?Какъв секс на 14?!Оле ужас
    +1

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Или му го казваш директно или му го намекваш, кво толкова трудно има, все пак сте заедно от 1 година, кво се притесняваш от него

Супер фен

Re: Как да му кажа, че искам да правим секс ?

Цитирай Първоначално написано от donity_f
    Znachi problema mi e takav-->az sam momi4e na 14 hodq s gadjeto si ot 1 god.i toi e kalkoto men no do sega ne e i spomenaval ne e i namekval 4e mu se pravi sex,a na men mi se pravi.4uvstvam 4e ako skoro ne se razberem 6te mu izneverq,a izob6to ne iskam da se polu4ava taka.Daite idei kak da mu go pokaja ili kaja? P.P.Sorry ako tazi tema sa6testvuva i pak q zahva6tam![/i]
    ne pravete sex tolkova rano a na teb kato ti se prai.....6te potarpi6 o6te malko
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    София
    кратко точно и ясно отиваш и мъ казваш "Искам секс" при мен не се налага да повтарят
    луд умора няма само се поти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си