- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимен Сапун
Здраейте, всички! Не съм сигурен дали темата е за тук, но мисля, че да. Както и да е, по същество- до преди няколко дена използвах интимен сапун без вкус, мирис и тн. Беше нещо като "Sensitive /Neutral/ " мн бях доволен, но ми свърши и искам а си купя някакъв нов С ВКУС/МИРИС (плодов, или може би Ванилия или нещо приятно от сорта).
Та исках да ви попитам за предложения за марки интимни сапуниКажете лични мнения за тези, които сте ползвали/ползвате
![]()
Сапуните с разно оцветители и ароматизатори много дразнят кожата, особено ако е чувствителна, каквато е по интимните части.А и не виждам от какъв зор пенисът ти трябва да мирише на ванилия например.На мен би ми станало гадно
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ами ддз, приятелката ми не е споменавала нищо кофти за вкуса 'му', но просто искам някакъв с вкус не заради мен, а заради нея. ако не й хареса ще се върна на стария, но искам просто да опитам![]()
![]()
![]()
От сапуна не може да придобие абсолютно никакъв вкус, освен горчив ако не си го измил добре.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Аз не знам интимни гелове или каквото и да било средсто за измиване на тялото, което да й придава ВКУС!![]()
Той има предвид да придава някакъв ароматт .. Защото до сега е използвал без, до колкото разбрах ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
тъй вярно!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
айде плс помогнете, за някакъв сапун с ароматче
![]()
OoO Sexy Grqh здравей
Нали нямате нищо против да и се порадвам малко. :P
Какво?!??!?! .. Мръсник !! .. Разби ми сърцето ..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Наредете се на опашката ще има за всичкииииии
![]()
![]()
![]()
Че кво му е да се миеш с нормален сапун бре?! :P
за кво ти е с аромат тя ще го мирише ли или ще го лапа
Muay-thai - The ultimate fighting skill