ето според мен най-добрите и сигурни вариянти :
1.)кажи му направо нещо от сорта "не ти ли се прави секс ?","много те обичам(ако е така)искаш ли вече да го направим", "не мислиш ли вече да ме чукаш","аре да го направим"
2.)обади му се и му кажи "ела у нас ,сама съм" чакай го по бельо ,когато дойде го вкарай в стаята си ,махни сички столове за да седне на леглото ...бутни го и му се нахвърли ,почни да го целуваш ...ако не реагира ...ако поне не те фане за дупето го питай дали не е гей.
3.)...също го викни увас ... но му кажи да дойде с анцуг(че се сваля лесно и няма да може да се съпротивлява)нека седне на компютъра...ако стола ти е като обичайните би трябвало да има "поставки"за ръцете земи 2 ролки тиксо и кажи 4е ще си играете ...облепи го яко както и устата за да не писка много дръпни му панталоните и гащите ...направи му един стриптиз ...малко ще е неподходяща позата за 1ви път но както и да е ...после го "разотлепи" и го пусни да си ходи ...(и гледай хубаво да заключиш че какво би си помислила баба ти ако влене... да не говорим за баща ти ...

пробвай с 1вия и 2рия с 3тия вариянт според мен няма се справиш...но това беше най-тъпия който можех да видя -да го оставиш...а и както момичетата имат нужда да ги чакат ,така може би и момчетата...защо не съм бил в това число н..

успехи искам да видя пост за резултата ...