.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 113
    Ми кво очакваш от едно 14-годишно момченце. Той вкъщи още си цъка CS-a и се кефи, пък тебе иска да си те държи за ръчичка и това е. Като си толкова загоряла за секс си хвани някой батко и ти е решен проблема...

Град
    СофиЯ
    Искам секс!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

На 14?Що не изчакате наистина още 3-4 годинки, пък дано станете и умни... и тъй нататък.

Пък ако толкова желаеш-ето как:
    Събличаш се.
    Отиваш при него.
    Писваш му в ухото:
    -ИБИИИИ МЪЪЪЪ УАААА!!!!
    И ще си го получиш...
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Както има "Вземи си кака да те отрака" еее може и да се разменят половете.

Завеждаш го у вас или или у тях и го почваш, целуваш навсякаде, и като го видиш че вече е възбуден сваляш му гащите и му казваш че искаш да го направите и че си девствена !!!

Има огромна вероятност е първия път да не ти хареса поради простата причина че ще те боли но ако се задържи може да ти стане хубаво

Обаче имам чувството че в предните постове някой хора си споделиха мечтите

То е ясно вече кой ще е инициатора и ще проявява характер в леглото.

АААааа и ще ми е доста интересно какъв ще е резултата и бих се радвал ако го споделиш с нас.
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Нали сте гаджета,и то от година прости но ми е смешно таа..ми кажи му нещо от сорта..не мислиш ли че е време за нова стъпка в наща връзка ох спирам.ми тва май ше стане

хайде време е чакаме резултати ))
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

кат не поддава за секс ..скочи му и го изнасили .. - тфа в крага на майтапа.. и аз съм на мнение че трябва да му кажеш напраово че искаш секс ..айде успех !
    Пак онази лудата в мойто огледало видях,
    как гримира болката и те пуска в своя свят....

Повече от фен Аватара на Scarface_

h

ето според мен най-добрите и сигурни вариянти :
    1.)кажи му направо нещо от сорта "не ти ли се прави секс ?","много те обичам(ако е така)искаш ли вече да го направим", "не мислиш ли вече да ме чукаш","аре да го направим"
    2.)обади му се и му кажи "ела у нас ,сама съм" чакай го по бельо ,когато дойде го вкарай в стаята си ,махни сички столове за да седне на леглото ...бутни го и му се нахвърли ,почни да го целуваш ...ако не реагира ...ако поне не те фане за дупето го питай дали не е гей.
    3.)...също го викни увас ... но му кажи да дойде с анцуг(че се сваля лесно и няма да може да се съпротивлява)нека седне на компютъра...ако стола ти е като обичайните би трябвало да има "поставки"за ръцете земи 2 ролки тиксо и кажи 4е ще си играете ...облепи го яко както и устата за да не писка много дръпни му панталоните и гащите ...направи му един стриптиз ...малко ще е неподходяща позата за 1ви път но както и да е ...после го "разотлепи" и го пусни да си ходи ...(и гледай хубаво да заключиш че какво би си помислила баба ти ако влене... да не говорим за баща ти ...

пробвай с 1вия и 2рия с 3тия вариянт според мен няма се справиш...но това беше най-тъпия който можех да видя -да го оставиш...а и както момичетата имат нужда да ги чакат ,така може би и момчетата...защо не съм бил в това число н..

успехи искам да видя пост за резултата ...

Цитирай Първоначално написано от crazyhair
    nai dobre 6te e ako napravo go vikni u vas po4ni da go obarva6 i toi ako ne e nqkav zadrastenqk 6te sfvane kvai rabotata i po4vaite da cepite krevata moje da podeistva provai go tva
    maiko i moito gadje ko iska6e kat tebe 6ah da i raskasam organite :P
    +1 Донче ^^

кажи му "ае се шибаме" нема ти откаже ако ти откаже начи моа си пада по момченца
    q obi4am Do4ka!

ми с устата .. как
    "искаш ли да правим секс" .. не го насилвай я :P
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Re: Как да му кажа, че искам да правим секс ?

Цитирай Първоначално написано от donity_f
    Znachi problema mi e takav-->az sam momi4e na 14 hodq s gadjeto si ot 1 god.i toi e kalkoto men no do sega ne e i spomenaval ne e i namekval 4e mu se pravi sex,a na men mi se pravi.4uvstvam 4e ako skoro ne se razberem 6te mu izneverq,a izob6to ne iskam da se polu4ava taka.Daite idei kak da mu go pokaja ili kaja? P.P.Sorry ako tazi tema sa6testvuva i pak q zahva6tam![/i]
    Еми според мене е проблема там че тои е само на 14 се пак за момчетата е нормално 16 години маи де(зависи от размера )Таа мойе неговия да не е достатъчен...нз...иначе го питаи прааи ли му се или не?

ХОра сагласен сам , може да му е малук на 14 аз сам на 14 са6то и ми е 12 санта(маи тва е малко).НО ако ме покани у тях и е по бяла прозра4на рокля(маина звяра 6а изко4и кат Боико борисов на всеки кастинг )

относно вапроса.
    Мен КАТ мом4е на 14 мн бих се вазбудил ако ме викне6 у вас и такмо вижда6 4е идвам кам стаята ти е си 4исто гола и кажа6 4е трябвало да се преобле4е6.

остаи си skypa моля те :P

kaji mu...mili gledal li si Aladin..
    -DA-i ti:
    -sezam oizvadi go i go qxva6
    AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX

Цитирай Първоначално написано от palavka
    kaji mu...mili gledal li si Aladin..
    -DA-i ti:
    -sezam oizvadi go i go qxva6
    Тва ме изкефии

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Като се понатискате малко, му прошепни нещо мръсничко(ама да е готов(възбуден де ) преди това) и ако не зацепи- не е момче

i az si imam vapros..novi4ka sum tuk nz kak s eprocedira ako burkam -izvinete me....ta vaprosut mi e ako si hodil s momi4e dosta vreme i po edna ili druga pri4ina vse ne6to se precakvalo i sexa ne staval vupreki 4e i dvamata ste iskali da stane...ta v taz situaciq ako ot okolo 2 meseca ne ste zaedno,nito edin ot dvamata si nqma novo fr i tq ti pokaje qsno 4e iska sex vupreki 4e ve4e ste skusali...ima li 6ans da q rezne6 gadno(yto4nqvam-ne ste skusali za6toto ve4e ne ti haresva ili e grozna sakata i tem podobni,momi4eto si e idealna otvsqkade)

ako te e sram NAPRAVO... prosto leko mu namekni.. ne e tolkova slojno we mila... pootpusni se
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Супер фен
    Град
    Венера
    Налегни го.

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Казваш му "Искам да праим секс" аз лично не мисля, че ще ти откаже .....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

mersi!subiram smelost o6te...puk dano stane

kvo stana kaza li mu

axoiaoxioaixoaioxiaxo maleeee 1vo...kvo pokolenie...na 14 ti se ebe a na 16 kvo li sh iska6 ?! shamtka....sh sajelqva6 4e si praila sex s tolko malak....1vo..nqma da ispita6 nikvo ydovolstvie...6toto toi e neopiten 100% aiuxuiaxuiaux ama ti si znae6....i 2ro 6tom tolko iska6 da go prai6 s nego...otia6 i si mu kazva6 ...to sram v tva nqma aixiauxiauxiauxiax aweeee nz....sme6no si e we...nekfi 14 godi6ni da praat sex aixuaixuaiuxiauxiaux

mn sum saglasna...gadno e 6toto sa o6te de4ica edva li ne...brat mi e na tolkoz i kato si pomislq 4e i toi moje i da e sexualno aktiven ve4e...ako trqbva da sum 4estna-povru6ta mi se!....az za moite skromni 17 vse o6te ne sum go pravila no se nadqvam tova skoro da se promeni za6toto sum nato4ila zubi na bif6iq mi fr..no ako ne stane s nego sum gotova da si 4akam o6te godinka dve dokato se poqvi nqkoi drug koito si zaslujava,za6toto za men sexa ne e prosto igri4ka a ne6to naistina vajno a na 13 ili 14 e trudno da osuznae6 vajnite ne6ta i da gi ceni6...

Цитирай Първоначално написано от siisii
    mn sum saglasna...gadno e 6toto sa o6te de4ica edva li ne...brat mi e na tolkoz i kato si pomislq 4e i toi moje i da e sexualno aktiven ve4e...ako trqbva da sum 4estna-povru6ta mi se!....az za moite skromni 17 vse o6te ne sum go pravila no se nadqvam tova skoro da se promeni za6toto sum nato4ila zubi na bif6iq mi fr..no ako ne stane s nego sum gotova da si 4akam o6te godinka dve dokato se poqvi nqkoi drug koito si zaslujava,za6toto za men sexa ne e prosto igri4ka a ne6to naistina vajno a na 13 ili 14 e trudno da osuznae6 vajnite ne6ta i da gi ceni6...

M daam prava si....ama nea kvo da 4aka6 i ti....ako 4aka6 perfectniq...sh ima da si po4aka6 dosta :P am se pak ti si znae6
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си