- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- GADJETO ILI NAI DOBRIA VI PRIQTEL
koi bihte spasili ako vaprosa be6e na givot i smart nai dobrai vi priqtel ili gadjeto vi
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
omg
зависи колко е хубаво гаджето![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Баси тъпите въпроси дето задавате...
Животът е адът описан в Библията!
бива ли такива простотии да питате?Разбирам късно е,тъпо ви е и вие сте тъпи,ама чак пък толкова...
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Бих си резнал вените.Аре заедно?Почни без мен, идвам след малко и аз.![]()
wtf...![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
дано никога не ми се налага да избирам това.. и на другите не го пожелавам.. гадно е..![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
себе си
Приятели в тоя живот няма... а гаджето...просто човек, с който си допадате до известно време, след време когато си писвате..к1сата и кой от к1де е...такаче най - добрият отговор, който бих дал го прочетох нагоре няк1де в постовете и той е : " Себе си.. "
Ако някой каже, че трябва да убие мама или тате вие кой ще изберете?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Зависи у кого е завещанието...Първоначално написано от Wrathchild
еми аз без гаджето не мога така 4е... :P
pfpfpfpfpfppf gadjeta mn no priqteli malko tei 4e tctctctcПървоначално написано от cinderella_gugutka
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Умри зсбогом , аз без тебе мога!Приятела , защото с него съм всеки ден с него съм ял и пил и фаса на два съм делил!
tva e gadno ...Първоначално написано от MartyParty
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
;]Първоначално написано от kuklichka_bg
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Не можеш да избираш между два живота - кого да спася.И двамата са хора които, някой ги чака да се приберат.
Не вярвам да ми се случи нещо такова, а и не искам, но аз бих се опитала да спася и двамата.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Гаджето без съмнения
ami... nz po skoro priqtelq za6toto toi pomaga mnogo pove4e.. s nego si spodelql za kakvi li ne vyprosi i ti e pomagal za kakvi li ne strudnosti a gadjeto.. hmm zavisi sega ako si hodite ot dylgo vreme (dylgo kazvam nad 2 god.) i priqtelq ti ve4e ne e takyv kakyvto e bil predi za6toto vijda 4e ima koi da ti pomaga ve4e bih izbrala gadjeto