.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Тънка коса

Зсравейте скоро трябва да се постригвам но не съм сигурна как да кажа на фризиора защото последните години косата ми стана доста тънка и няма много обем сега е горе доло дълга и се чудя тук в нащия град няма много от които да вема съвет може ли някой да ми пусне снимки за прическа подходяща за мене или да ми обясни

Виж сега.......дългите коис са за хора с гъста и обемна коса.....просто е смешно ако е рядка и безобемна....тъй че по добре се подстрижи късичко.Нещо от рода на това www.az-jenata.com/pics/5180.jpg Аре като се подстрижеш,пусни снимки да те видиме

Ами виж като отидеш при твоята фризьорка я попитай каква прическа би ти подхождала..
    Тя ще прецени най-добре (стига фризьорката да е с достатъчен опит а не някаква от вчера ).
    И съответно ти вече ще решиш дали ще се съгласиш с нейния избор или не ...
    Успех и пусни снимчици после да видим новата прическа
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Град
    Враца
    Еми има вариант да не е много дългичка... и да има обем (ако си направиш тия късичките отгоре, като на петел ) Ама не е добър вариант, щото пък ти прави тънка долната част на косата Не мога да обясня... Аз съм така и косата ми не изглежда тъничка, ама по - надолу е много тъничка милата
    еlsy

Щом в последните години косата ти е изтъняла сигурно ти липсват витамини.Вземи си!
    Иначе има много продукти за обем.Има и домашни маски които също придават обем.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    А как си подстригана? Ако си на етажи може да накараш фризьорката да ти скъси много най-горния пласт. Е не чак като на петел, да кажем до нослето или очите. Аз преди се подстригвах така и стоеше много по-добре от дълги етажи. Ти пак ще си с дълга коса само горния пласт ще е къс, за да имаш повече обем.

С тази прическа косата и ще изглежда още по-тънка

Моята си ми е тънка по принцип. Ако косата ти не е много дълга (когато е дълга ще се изтощи още повече.Но може и да не ти е много къса, средна дължина.) и й правиш маски за подхранване, грижиш се малко повечко за нея ще изглежда добре.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си