Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
Цитирай Първоначално написано от comics
мисля, че е крайно време да се научиш да пишеш. Освен това ... толкова подобни теми има, че чак ме боли главата като ги виждам всеки ден.
Днешното поколение е много неграмотно и мързеливо.
Kakvo zna4i da se nau4a da pi6a?Kude sum pisala gre6no??I spri da sudi6 nqkogo bez da poznava6!Moga da ti kaja 4e si pi6a mnogo gramotno!I vse pak ne polu4ih otogvor na vuprosa si ,koito zadadoh...Na kolko godini si 4e da me sudi6???,,Sega6noto pokolenie'',mai i ti si ot nego...
можеш да пишеш много грамотно, но това, че не пишеш с български букви а с чужди и просто спазваш българската граматика обезличава грамотността ти. Да си призна с досада прочетох мненията ти, когато срещна подобно написани неща даже не си правя труда да се дзверя и да ес мъча да чета, може да е написано много умно но както казах, тези букви го обезличават.
Освен истъкнатите от x3eme (въпреки, че и неговото мнение прочетох с досада) има и още нещо-можеби просто половите ти органи не са достатъчно развити за да получиш вагинален оргазъм. Все пак това (според съвременнниет учени) вагиналния оргазъм представлява конвулсивно свиване и разпускане на мускулите на матката и вагината, значи трябва да са добре развити, нали? Айде сега си смени езика на клавиатурата и отговори на мнението ми(като осещам че отговора ти няма да е от най-лубезните )