- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо не мога да свърша по време на секс?
можеш да пишеш много грамотно, но това, че не пишеш с български букви а с чужди и просто спазваш българската граматика обезличава грамотността ти. Да си призна с досада прочетох мненията ти, когато срещна подобно написани неща даже не си правя труда да се дзверя и да ес мъча да чета, може да е написано много умно но както казах, тези букви го обезличават.Първоначално написано от Sunny_stz
Освен истъкнатите от x3eme (въпреки, че и неговото мнение прочетох с досада) има и още нещо-можеби просто половите ти органи не са достатъчно развити за да получиш вагинален оргазъм. Все пак това (според съвременнниет учени) вагиналния оргазъм представлява конвулсивно свиване и разпускане на мускулите на матката и вагината, значи трябва да са добре развити, нали? Айде сега си смени езика на клавиатурата и отговори на мнението ми(като осещам че отговора ти няма да е от най-лубезните)
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com