.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Случвало ли ви се е..

Da si obi4ate segashnoto si gadje da ste dosta vreme zaedno..ama kogato v kafeto vleze bivshotoo i da potrapnete napraoo vednaga v misalta vi e : kak mi e kosata sqq dali me vidq s koi e i t.n. ? ..i qvno da vi puka oshte za nego..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Мм да.. в началото веднъж ми се случи. Ама не стана точно така - ами бившия ми приятел ми се беше обадил точно когато моя отиде до тоалетна. И аз се разтреперих .. ама повече от това да не се ядоса приятела ми че бившия се е обадил, колкото до другото ..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Случвало ми се е като срещна някой бивш по улицата да си помисля как изглеждам, но това не е от притеснение или желание да го впечатля отново. Просто искам да си каже: "Леле, какво съм изпуснал!"

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Случвало ми се е като срещна някой бивш по улицата да си помисля как изглеждам, но това не е от притеснение или желание да го впечатля отново. Просто искам да си каже: "Леле, какво съм изпуснал!"
    absolutno!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, случвало ми се е, но идеята е като при LuCiFer`s AngeL.. Не се вълнувам, защото имам чувства към него или т.н, а по-скоро се вълнувам дали изглеждам достатъчно добре и по-добре от преди, когато ходехме, за да го е яд, че вече не сме заедно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ch0c0la73 напълно те разбирам ходя с моя приятел вече близо една година,а още като видя бившия се побърквам даже веднъж моя приятел се усети и ми стана мн кофти

slu4valo mi se e podobno ne6to,normalno e

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не ми се е случвало, не искам и да ми се случва.

Животът е адът описан в Библията!

В повечето случаи и аз съм така.
    Случвало ми се е да ревнувам бивш от новата му приятелка - много тъпо, като се има впредвид, че до тогава аз бях излизала с повече от 5 различни момчета, а той само с една. Смятам, че е нормално да я има тази ревност, но се опитвам да я овладея.

еми нормално е да се случва подобно нещо...
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Супер фен
    Случвало ми се е със сегашното ми гадже като минавам покрай кафето,където стои бившия (който обичах) ... и ми ставаше малко кофти и се чудех к'во ли си мисли,като ме е видял с него.Ама вече не ми пука толкова ....
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Не ми се е случвало, не искам и да ми се случва.
    + 1

Мега фен Аватара на babity
    Въпреки това, че от бая време съм заета и то много сериозно винаги ме интересува с кой е бившият ми, като го видя се поздравяваме, може малко лафче да ударим, ама т'ва е, че рядко се виждаме...

Град
    Shove IT
    хъх, да! Доста неприятно усещане

Град
    somewhere over the rainbow
    Не.Аз за сегашното си гадже не си оправям косата,камоли за бившия.Ако сме в кафето със сегашния ми приятел и видя бившия,най-вероятно ще избегна срещата и ще се направя ,че не съм го видяла.Иначе може и да си поговорим малко за доброто старо време.

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    absolutno!!!
    и аз се присаединявам към т'ва нещо .. в крайма сметка имал възможност да е с тебе, ся кат те е изпуснал, нека съжалява човека и да види ко в изпуснал ..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си