- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е..
Da si obi4ate segashnoto si gadje da ste dosta vreme zaedno..ama kogato v kafeto vleze bivshotoo i da potrapnete napraoo vednaga v misalta vi e : kak mi e kosata sqq dali me vidq s koi e i t.n. ? ..i qvno da vi puka oshte za nego..![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Мм да.. в началото веднъж ми се случи. Ама не стана точно така - ами бившия ми приятел ми се беше обадил точно когато моя отиде до тоалетна. И аз се разтреперих .. ама повече от това да не се ядоса приятела ми че бившия се е обадил, колкото до другото ..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Случвало ми се е като срещна някой бивш по улицата да си помисля как изглеждам, но това не е от притеснение или желание да го впечатля отново. Просто искам да си каже: "Леле, какво съм изпуснал!"![]()
![]()
absolutno!!!Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Да, случвало ми се е, но идеята е като при LuCiFer`s AngeL.. Не се вълнувам, защото имам чувства към него или т.н, а по-скоро се вълнувам дали изглеждам достатъчно добре и по-добре от преди, когато ходехме, за да го е яд, че вече не сме заедно![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
slu4valo mi se e podobno ne6to,normalno e
Не ми се е случвало, не искам и да ми се случва.
Животът е адът описан в Библията!
В повечето случаи и аз съм така.Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Случвало ми се е да ревнувам бивш от новата му приятелка - много тъпо, като се има впредвид, че до тогава аз бях излизала с повече от 5 различни момчета, а той само с една. Смятам, че е нормално да я има тази ревност, но се опитвам да я овладея.
еми нормално е да се случва подобно нещо...![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
+ 1Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
![]()
Въпреки това, че от бая време съм заета и то много сериозно винаги ме интересува с кой е бившият ми, като го видя се поздравяваме, може малко лафче да ударим, ама т'ва е, че рядко се виждаме...
Не.Аз за сегашното си гадже не си оправям косата,камоли за бившия.Ако сме в кафето със сегашния ми приятел и видя бившия,най-вероятно ще избегна срещата и ще се направя ,че не съм го видяла.Иначе може и да си поговорим малко за доброто старо време.
и аз се присаединявам към т'ва нещо .. в крайма сметка имал възможност да е с тебе, ся кат те е изпуснал, нека съжалява човека и да види ко в изпуснал ..Първоначално написано от darla_f
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!