.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен

Уместно ли е да питам приятеля ми дали ми е изневерявал?

Добро утро на всички..и Христос Воскресе значи аз искам само да попитам нещичко уместно ли е да попитам приятелят ми дали някога ми е изневерявал.. заедно сме от 1 година и 3 месеца..Тази сурин се събудих с мисълта за това..и искам да го питам но нз ..плс посъветвайте ме (:

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Град
    София
    Внимавай как ще го попиташ, защото може да си помисли, че му нямаш доверие!

Повече от фен
    ми аз съм решила ся като лвезе в скайп..ама кажете ми как точно да го попитам кво точно да му кажа...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi nqma ni6to lo6o pitai go...ama vnimavai kak 6te go napravi6...gledai da ne e mnogo seriozno pitaneto...opitai se da izglejda vse edno e na 6ega...aide Uspeh

"Абе миличко,снощи сънувах нещо..." като те пита какво и ти му кажи,че ти е изневерил...

Повече от фен
    пффф ами ако и той на шега ми отговори не ...а може и да и пак остава всичко не ясно.. ама кфо се прай ще пробвам (:

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    "Абе миличко,снощи сънувах нещо..." като те пита какво и ти му кажи,че ти е изневерил...
    Добра идея.. ще каже о не никога знаеш че те обичам мн..пффф объркано ми е ..

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Mi nqma ni6to lo6o pitai go...ama vnimavai kak 6te go napravi6...gledai da ne e mnogo seriozno pitaneto...opitai se da izglejda vse edno e na 6ega...aide Uspeh
    Ако изглежда все едно е на шега, той може да не го приеме насериозно и да не ти каже истината. Като говориш с него, кажи му, че си се замислила над това, без да имаш конкретни подозрения, и би ти се искала да знаеш отговора, какъвто и да е той. И все пак няма гаранция, че ще си каже, ако е кръшкал

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Сега всичко си зависи от характера на момчето..
    На мен изобщо не ми пречи да питам моя дали ми е изневерявал или не, ама нали се сещаш, че дори да е кръшнал трябва да е луд, за да си признае ?
    Такаче малко няма смисъл от този въпрос, най-много да ти е верен и само да го ядосаш като го питаш...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

hottie
    Guest
    Съгладнса съм с miloto_girl-4e. Много зависи от характера ми. И с моя приятел не ни пречи да се питаме подобни неща и да си говорим за какво ли не- толкова сме се сближили. Така, че ти трябва да си прецениш.
    Имам въпросче : от къде изведнъж ти хрумна това?Мислиш ли, че има повод за притеснение?

Мега фен
    Град
    SF
    Попитай го, разбира се!
    Толкова време сте заедно, а теб те е срам и се 4удиш дали било уместно.

Робинята на Quench

Spored men ne trqbva da go pitash, prosto zashtoto tazi sutrin si se sabudila s tazi misal, pomisli imalo li e momenti,sluchki, koito da sa samnitelni,ako nqma takiva prosto ne go pitai

Супер фен
    Ако нямаш подознерния и не ти е давал поводи да си мислиш това - няма смисал да го питаш.Може да не ти е изневерявал до сега,но с този въпрос да го накараш да си мисли,че му нямаш доверие и да се скарате за глупости.А и послед мен това,което си си мислела днес .. утре може да е минало ... не бързай с въпросите по - добре,според мен
    Обичам те <3 !!!

4e za6to da ne e umestno .. az bqh pitala dali mi e izneverqval..dali me e lagal...dam
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

ами според мене не си заслужава да го питаш,само защото си сънувала това..ако наистина имаш прич1на да смяташ така го питай...но пък внимавай как ще го направиш..и наистина ако единствената причина заради която искаш да го питаш е тази с съня ти мисля че не си заслужава..да му показваш се едно че му нямаш доверие
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен Аватара на babity
    'бе "лашкай" му го директно и това е, макар че трябва да си доста голяма ентусиастка ако очакваш да си признае ако е правил нещо.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia

Re: Уместно ли е да питам приятеля ми дали ми е изневерявал?

Цитирай Първоначално написано от n_ivajlova
    Добро утро на всички..и Христос Воскресе значи аз искам само да попитам нещичко уместно ли е да попитам приятелят ми дали някога ми е изневерявал.. заедно сме от 1 година и 3 месеца..Тази сурин се събудих с мисълта за това..и искам да го питам но нз ..плс посъветвайте ме (:

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Ето идея:

- Снощи пих повечко вино и сънувах кошмари, което повлия на преценката ми. Сега страдам от занижено чувство на себестойност и се чудех дали ми изневеряваш без дори да имаш повод? Нека се караме в продължение на две седмици...
    He who runs with aggression walks with no dignity

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си