- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да заменим секса с.....??????
s kakvo mojem da zamenim sexa ima li po golqmo udovolstvie ot tova ili nqma?????
ми може да замениш секса с по голямо удоволствие като праиш секс с мен![]()
![]()
![]()
или може секса да се замени с много секс
![]()
![]()
ako zameni6 praveneto na seks s praveneto na lubov 100% 6te ti e po-hubavo!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ЯКО СЕЕЕЕЕЕЕЕЕКСС![]()
![]()
![]()
![]()
Мини на херца.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
С нищооМакар, че винаги като ми се е пишкало много и съм се добирала едва до тоалетната съм си мислила, че това понякога е по-хубаво и от секса
![]()
Първоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Че секса е хубаво нещо.....защо трябва да се заменя..![]()
едно пикане половин ебане![]()
п.с мането го тоя Х по добре на кале супер яко е
Бе не го заменяйте секса с нищо.. това са си нужди![]()
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Секса е глупост, ама до някаква степен някои сме свикнали с него и ни липсва, ако той отсъства. Секса не е най-голямото удоволствие, което може да изпоита човек.
edno pi6kane si e polovin sex ama dve pi6kaniq ne praqt edin sexПървоначално написано от the_hottie
![]()
s 6okolad![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
не моеже с нищо няма по-хубаво нещо от секса![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ЯденетоАмааа не е същото...
За къде сме без секс бее..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
seksa moje da se zameni s mnogo ne6ta. dori s edna priqtna razhodka. a moje bi sled razhodka da posledva seks![]()
а трябва ли да се заменя ???:P
Уф, то в живота има разни моменти, дето въобще не ти е до секс - т.е. и да ти предлагат, ще откажеш. Ама не мисля, че има директна замяна де...
Хаха, абс. вярно +1Първоначално написано от the_hottie
You talkin'o me? Ха някой каже нещо против шоколада, хА Е сега станА въргала!Първоначално написано от aka6a_sf
Zashto sexa trqbva da se zamenq s neshto!? Moje chovek da sublimira v izkustvo ili qko rabota na kura ama kva faida? Chovek trqbva da jivee balansiran jivot, v koito prisustva sunq, sexa i spokoinoto hranene.![]()
Eating isn't cheating - Arnold