- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да заменим секса с.....??????
Има и други неща, които с приятни и забавни. 1 як купон в момента ми е по-нужен от здрав секс(секс от 1 седмица не съм правила)....
A da pravi6 sex na heroin e togava ve4e e ne6tooooooooooooooo ujasno yakoПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
I koe tochno mu e qkoto!?Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
da i na men ..ima edno stranno 4yvstvoПървоначално написано от ДрЪн-дРЪн
![]()
![]()
Mmmmmmmmmmm ne6to hubavo e ,vyarvay miПървоначално написано от amatorium
makar 4e pove4e ne bih gi pravila teya gluposti ,oba4e opredeleno tova be6e edno ot nay-hubavite mi prejivyavaniya otnosno sexa
vyprosa e tam ,4e use6tah vsqko edno dokosvane ,dori po rycete si desetokratno po-silno i mi be6e unikalno yako i imah 4uvstvoto ,4e svyr6vam vsyaka minuta
![]()
Ne iskam da navlizam v podrobnosti otnosno sexa i narkoticite i kak te usilvat ili manipulirat useshtaniqta. Spor nqma, che e taka. Prosto mislq, che te sa dosta opasna lujitsa, koqto ne e za vsqka usta.
Eating isn't cheating - Arnold
+111111111111111111111Първоначално написано от darla_f
По голямо удоволствие !!! Има ест !!!
Който не вярва , нека се качи докато карам колата . Осещането как адреналина рязко се качва в главата ти , докато летиш из тъмните улици на града е НЕСРАВНИМО !!! .... Дори и по добро от секса![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
mi mislq 4e nqma s kakvo da go zamesti6Първоначално написано от miss_broken_heart
![]()
the_hottie написа:
С нищоо Very Happy Макар, че винаги като ми се е пишкало много и съм се добирала едва до тоалетната съм си мислила, че това понякога е по-хубаво и от секса funfunfun
Laughing Razz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}
s rabota .![]()
da moje no to e vredno narkoticite
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
we spored men nqma,q go karai na o6te pove4e sex.....![]()