tova 4e ne ti e stanal ne ozna4ava 4e sveta e sva6il. na vseki se e slu4valo. da moje da ti e stanalo nepriqtno no nali zatova sme hora da se razbirame.
malko 6te se otklonq ot temata no mislq 4e pri4inata pri mladite da stavat takiva raboti e pritesnenieto. kakvo pritesnenie?!
tova 4e ti e parvi pat s neq (a moje i voob6te). imai v predvid 4e kolkoto si pritesnen ti tolkova i tq. problema e 4e na ediniq pove4e mu li4i
pritesnenie ot drugo ne6to. kato se zamislite malko... predi mnogo vreme horata na po 19 20 21 22 godini sa rajdali deca, sazdavali sa semeistva. no sega ne e taka. moje tova ne6to provokira hora kato teb. moje bi si pomisli ami ako stane NE6TO kakvo 6te pravim. dori edna takava misal moje da te prati tam kadeto ne trqbva (dolu). no kakto kazah 6te se otklonq ot temata no ne pove4e.
prosto go davai malko po svejarsko kakto se kazva. i se poma4i da ne ti minavat razni misli iz glavata ti i vsi4ko 6te e ok
tova e moeto mnenie sajelqvam ako ne6to sam te obidil ili sam kazal ne6to nepravilno