.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Град
    За повече контакти търсете разклонители. :)

Въпрос към момичетата за целувките..

Драги съфорумнички искам да ви попитам за вас проблем ли е ако гаджето ви неможе да се целува с език. Интересно ми е , а и от любопитство та реших да попитам.

Не ми се е случвало да си имам гадже,което да не може да се целува с език

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми...чак проблем не ми е, но няма да ми бъде приятно..
    Ако с времето не се научи .. не знам какво ще правим..
    Все пак така като не може да се целува и ми отнема част от удоволствието...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    За повече контакти търсете разклонители. :)
    Малеее дано приятелката ми да не мисли като вас,че тежко ми и горко.

Еми научи се!
    just a kid۵

Супер фен
    Имах приятел,който не можеше ... но това не беше проблем.Като всички и той се научи ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Пфффф бившия ми не се беше целувал нито аз бях ама втората целувка си беше вече перфектна.Вие го изкарахте все едно е голяма философия. Пък и то човек се нагажда според партньора така че за мен не би било проблем. Ще се целунем няколко пъти и ще открием какво ни харесва.

За мен би било проблем, защото вече не сме на 13-14, предполага се, че поне се е целувал. Имала съм гадже, което се целуваше малко дървено, но за седмицата, в която бяхме заедно, сякаш започна да се подобрява.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    За мен би било проблем, защото вече не сме на 13-14, предполага се, че поне се е целувал. Имала съм гадже, което се целуваше малко дървено, но за седмицата, в която бяхме заедно, сякаш започна да се подобрява.
    Има някаква определена възраст до която трябва вече да си се целувал? Не съм знаела...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    абе какво означава 'не мога да се целувам'.
    всеки може да се целува, само че не на всеки стила ми допада.
    алелуя.

не ми се е случвало ... ама всеки си има свой начин на целуване и докато се нагодите ще отнеме ден-два ... ама това не е болка за умиране нали така
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Има някаква определена възраст до която трябва вече да си се целувал? Не съм знаела...
    Казвам аз какво смятам, не че е някакво правило. Всеки го разбира както иска - аз просто не смятам целувката за нещо толкова важно и лично като секса например - намирам за нормално примерно на 18-20 да не си правил секс, но да не си се целувал на тези години ми се вижда странно (в никакъв случай ненормално!)

hottie
    Guest
    Ами случвало ми се е даже. Беше ми неприятно и исках все по-малко и по-малко да се целуваме и накрая се раделихме. Е, бяхме на по 14 и "връзката" беше една никаква. Но иначе според мен може тактично да научиш приятелят ти как да се целува като го напътстваш и му кажеш как ти харесва.

[b] еми за всяко момиче е различно..на мене може да не ми е толкова голям проблем,но на другите момичета им е проблем..сега нз за твойта приятелка дано да те разбере или да ти даде малко време
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Ако се обичате и знаете какво харесва другия не виждам причина за притеснение....Дори да ви е за първи път правете това, което ви харесва и всичко ще стане от само себе си

Град
    ~v~ SrEdAtA~ Na~ Ni6tOtO~
    abe kak moje6 da pravi6 problem ot tova 6te se nau4i kato ne moje

Град
    В АдА
    Една вечер с мен и ще го направя майстор

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Една вечер с мен и ще го направя майстор
    Хаха, би ли ме приела за една вечер
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Повече от фен Аватара на suantito

Re: Въпрос към момичетата за целувките..

Цитирай Първоначално написано от dronerat
    Драги съфорумнички искам да ви попитам за вас проблем ли е ако гаджето ви неможе да се целува с език. Интересно ми е , а и от любопитство та реших да попитам.
    За теб били било проблем ?

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

не ще се научи, ако не може, а ако изобщо не се научи - ако момичето държи достатъчно на момчето ще свикне.. или поне аз така бих напраила :P абе знам ли.. не съм изпадала в такава ситуация

Град
    somewhere over the rainbow
    Естествено,че не е проблем.Ако не може,ще го науча.Тъкмо ще ме целува точно така,както на мен ми е приятно.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Естествено,че не е проблем.Ако не може,ще го науча.Тъкмо ще ме целува точно така,както на мен ми е приятно.
    Освен това имам само да допълня, че ала бала ала бала шушу мушу шушу мушушушушу ушу според блаблаблаблабла наред с цц ц ц ц ц ц ... и т.н.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Освен това имам само да допълня, че ала бала ала бала шушу мушу шушу мушушушушу ушу според блаблаблаблабла наред с цц ц ц ц ц ц ... и т.н.
    Тука вече можем да поспорим малко.

Супер фен
    Град
    Венера
    Oхооо... Ако не може, веднага ще се постарая да се научи

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Имах приятел,който не можеше ... но това не беше проблем.Като всички и той се научи ...
    +1.Vse pak se u4i6,dokato jivee6 :P
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си