- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата за целувките..
Драги съфорумнички искам да ви попитам за вас проблем ли е ако гаджето ви неможе да се целува с език. Интересно ми е , а и от любопитство та реших да попитам.
Еми...чак проблем не ми е, но няма да ми бъде приятно..
Ако с времето не се научи .. не знам какво ще правим..
Все пак така като не може да се целува и ми отнема част от удоволствието...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Малеее дано приятелката ми да не мисли като вас,че тежко ми и горко.
Пфффф бившия ми не се беше целувал нито аз бях ама втората целувка си беше вече перфектна.Вие го изкарахте все едно е голяма философия. Пък и то човек се нагажда според партньора така че за мен не би било проблем. Ще се целунем няколко пъти и ще открием какво ни харесва.
За мен би било проблем, защото вече не сме на 13-14, предполага се, че поне се е целувал. Имала съм гадже, което се целуваше малко дървено, но за седмицата, в която бяхме заедно, сякаш започна да се подобрява.
Има някаква определена възраст до която трябва вече да си се целувал? Не съм знаела...Първоначално написано от Ани
![]()
абе какво означава 'не мога да се целувам'.
всеки може да се целува, само че не на всеки стила ми допада.![]()
алелуя.
не ми се е случвало ... ама всеки си има свой начин на целуване и докато се нагодите ще отнеме ден-два ... ама това не е болка за умиране нали така![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Казвам аз какво смятам, не че е някакво правило. Всеки го разбира както иска - аз просто не смятам целувката за нещо толкова важно и лично като секса например - намирам за нормално примерно на 18-20 да не си правил секс, но да не си се целувал на тези години ми се вижда странно (в никакъв случай ненормално!)Първоначално написано от slun4ice
Ами случвало ми се е даже. Беше ми неприятно и исках все по-малко и по-малко да се целуваме и накрая се раделихме. Е, бяхме на по 14и "връзката" беше една никаква. Но иначе според мен може тактично да научиш приятелят ти как да се целува като го напътстваш и му кажеш как ти харесва.
[b] еми за всяко момиче е различно..на мене може да не ми е толкова голям проблем,но на другите момичета им е проблем..сега нз за твойта приятелка дано да те разбере или да ти даде малко време![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ако се обичате и знаете какво харесва другия не виждам причина за притеснение....Дори да ви е за първи път правете това, което ви харесва и всичко ще стане от само себе си![]()
abe kak moje6 da pravi6 problem ot tova6te se nau4i kato ne moje
![]()
![]()
Хаха, би ли ме приела за една вечерПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
За теб били било проблем ?Първоначално написано от dronerat
неще се научи, ако не може, а ако изобщо не се научи - ако момичето държи достатъчно на момчето ще свикне.. или поне аз така бих напраила :P абе знам ли.. не съм изпадала в такава ситуация
![]()
Естествено,че не е проблем.Ако не може,ще го науча.Тъкмо ще ме целува точно така,както на мен ми е приятно.
Освен това имам само да допълня, че ала бала ала бала шушу мушу шушу мушушушушу ушу според блаблаблаблабла наред с цц ц ц ц ц ц ... и т.н.Първоначално написано от MartyParty
Тука вече можем да поспорим малко.Първоначално написано от Nassgerrack
Oхооо... Ако не може, веднага ще се постарая да се научи![]()
![]()
![]()