- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата за целувките..
На повикване работиш ли ?Първоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
аз винаги съм се притеснявала повече и другият е бил по - опитен... въпреки гафовете ми никой не се е оплаквал...
gPa3HuTeJl, искам само да ти кажа, че този от аватара ти е пълен фуш! не му помня името, ама другият беше пич!![]()
![]()
![]()
неразбирам какво точно имаш в предвит ...но не мисля че не е проблем
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Името е Kadaj... Филмчето е Final Fantasy VII Advent Children...
да, да да... знам кой е филма, ама не им помня имената... ония със рошавата коса е... няууууу (много готин! )Първоначално написано от gPa3HuTeJl
ми ще го нау4а
абре ама да нема учебник за учене ... пфф нагаждаш се според партньора ние с моята мн се хапемекато езичето и е извън устата аз го хващам с зъби ест не я хапя силно и после я пусна и тя ми се нахвърля още повече зада ми отмащава явно
ф добрия смисъл разбирасе
ne mi se e slu4valo, no ako moeto gadje nemoje6e... edva li 6te6e da e problem.. vse pak s vremeto i celuvkite 6te6e da se nau4i kak![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
stranen vapros..ako e na 11 sigurno nqma da moje..ako e po-golqm 6te go nau4i6 i gotovo![]()
Първоначално написано от babity
Много са с рошавите коси... Cloud?
ъхъъ... онзи, с единия ръкав!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
А... па едвам ме нави х давай адрес... и ме чакай след обяд-а...Първоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
Аз съм тая дето не можеше да се целува с език, ама се научих сравнително бързо (имам добър учител)
Никой не се е родил научен, за всичко има време и всичко може да се научи с достатъчно практика![]()
Егати въпроса!!! Като ен може да се целува просто го научаваме
![]()
Не би било пролем, защото е имало време, когати и аз не съм можелаАма съм се научила, така и той би се научил (:
не е проблем .. но мисля ,че все пак трябва да се научиш![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами помисли малко... ако дадения човек не се целува така, че да ти харесва се губи тръпката. И ако не може да се целува... кво да не би пък да прави невероятен секс ?!? Но с времето всеки се научава.![]()