Трябва ми програма за скайп ... дето виждаш и другите какво си пишат ....
ако някой я има нека ми я даде моля ви
Благодаря предварително , а и Христос Воскресе ;]
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Аз пък искам сатрелит, който да насочвам и да виждам кво правят другите!!!
Воистина воскресе![]()
абе то има такава програма ама незнам как се казва ... ако може някой нека ми помогне моля ви
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Хах как ще има такава програма![]()
...
За сателите ли говорим или за скайпа. 100% няма такава програма за скайпа. Но за сателит....ако си купя ще видяПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
Ако имаш паролата на абоната спокойно можеш да прочетеш всичкоА за сателита....пишете едно лично съобщение, ако действа
![]()
![]()
Честит ви празник и от мен
![]()
Ммм боя се че няма,бъркаш се нещо найстина ако знаеш паса тогава иначе няма.А за сателита е Google EarthПървоначално написано от lost_girl_in_love
![]()
![]()
Воистина Воскресе
НА Останалите ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ,весели празници и бъдете все така готини и правете добрии![]()
Нов човек съм
Има гоооооооо ма не ме кефи особено. Аз искам да мога да гледам на хората в къщитеПървоначално написано от Snoop Doggy Dogg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и да гледам каките как се къпят
ами има една такава цялостна програма казва се "влизане взлом",или има една друга ако искаш да гледаш някой от отсрещният блок казва се "Телескоп" има и "бинокъл" ама не е толкова яка
![]()
![]()
![]()
![]()
Нов човек съм