.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Прочетох всичко до тук и се опасявам, че преди няколко месеца, можеби годна съм имала контакт с човек имащ такъв проблем(явно той самя дори не е знаел какво си носи). Малко се шашнах да си призная, и искам да попитам дали е възможно да имаш контакти с такъв човек(повечето случаи с презерватив но веднъж дваж се е случвало и без) и да не приемеш инфекцията? От тогава мина доста време а при мен не се наблюдават никакви изенения.
    Ами напълно възможно е да го имаш. То не е инфекция и няма симптоми. Това е сексуално трансмисивна болест. Съветвам те веднага да отидеш при лекар, защото колкото по-рано се хване, толкова по-добре.

kalpazanka : Да, но първата стъпка е цитонамазката, за да се провери дали има някакви аномалии и АКО има чак тогава се правят биопсия, колпоскопия и пр.

Но в това съм 100% сигурна: с кондиломи можеш да се заразиш само и единствено по полов път. Това е. Иначе естествено, че трябва да се отиде на лекар възможно най-скоро и то не на гинеколог, а при специалист по кожно-венерически болести.

hottie
    Guest
    Не само по полов път. Как обясняваш девствено момиче да е прихванало кондиломи?

Не, специално за кондиломите съм сигурна, че може само по полов път.

hottie
    Guest
    Някои лекари така твърдят, но се оказа че не е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си