- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- break love
mom4etata vinagi li sa takiva idioti.......... vinagi li za da tragne6 s nqkoi toi iska da mu pusne6.... ebasi maikata![]()
![]()
kakva trqq sam kurva li... omg nakude otiva sveta
![]()
ти е*а майката
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
определено момчетата не са идиоти..представи си какъв щеше да бъде живота на една жена без тях..просто може би този пък ти не си попаднала на подходящото момче,а на такова което те е изпозлвало,но не всички са такива да знаеш!!!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Айде да си дойдем на думата..!!!Първоначално написано от fuck_me_pls
fuck... тука ми хареса!!!
А по темата....
Първоначално написано от skatemore
ами като знам какви са връзките между ЖЕНИ и МОМЧЕТА... бездетен!Първоначално написано от fuck_me_pls
Ами и такива ги има, но в никакъв случай не можем да поставяме всички под общ знаменател и да казваме, че искат едно и също >![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
aide da gi izbiem i da se klonirame, za da se razmnojavame!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
ne vsi4ki sa takiva tva 4e si popadala na nepodhodq6ti,kofti ama vsqka e popadala moga da ti kaja 4e ima super svestni mom4eta koito ne iskat samo sex i da zarejat i ne sa idioti kolkoto i da otri4ame ako ne bqha mom4etata kakvo 6tqhme da pravim koi 6te6e da ni dokara do orgazum malko pomisli kato pi6e6 bez mom4eta sme zaginali kakto i mom4etata bez momi4eta 6te nameri6 svesten 100% sam sigurna![]()
da naistina e taka... saglasna sam ne si4ki sa takiva..... imam mn dobri priqteli mom4eta.... no na skoro edni moi priqtelki popadnaha na edni mom4eta i az mn se vbesih .... ina4e ste pravi ima i mn svestni no i takiva koito si zaslujavat
...mersi se pak
![]()
kato samo tova im e v glavite na nqkoi nedoraslqci.....
smeni si priqtelite i si nameri svestni
Много безсмислена тема престанете да пълните форума с ненужни неща!
аз кво да направя, че намираш само боклуци ?![]()
Мила,винаги е било така...Не може да се промени...То е заложено в ДНК-то им...Приеми го и си намери някой дето не го е осъзнал тва все още...
![]()
всеки иска да му пуснеш но не вси4ки ходят с моми4етата само за това...някои са истински влюбени![]()
баш.. и аз тва се питамПървоначално написано от Seizure of Power
![]()