Значи имам един малък проблем.Много съжелявам,че ви занимавам,но просто незнам какво да правя.
Аз и една моя приятелка се запознахме с едно момче.Много е забавен и приятен и т.н.Виждахме се тримата няколко пъти.След време приятелката ми ми сподели,че го харесва,но той почна да зарибява мен и то си личеше при това доста.Питах я дали го харесва още и тя ми каза,че не,защото то си личи,че ме харесва.Сега пък по скайп ми пише някфи такива зарибявки,постоянно ми вика мило и разни такива и каза,че като се видим ще трябва да говорим доста сериозно.Аз преди малко го питах сега той мойто "мило" ли е или сме само приятели.Той ми каза,че каквото искам аз,а аз му казах,че като се видим тогава ще говорим.Сега мисля,че вече го харесвам,защото имаме много общи интереси и си подхождаме перфектно.10000 процента съм сигурна,че ще ми предложи да тръгнем, и аз разбира се ще приема,но дали ще има проблем,защото моята приятелка казва,че не го харесва,а мисля,че е обратното.Вие какво ще кажете?Да приема ли?Мерси на всички предварително .