.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

За изневярата...

Изневерявали ли сте на човек на когото наистина държите, а не на поредната бройка?И какво е чувството след това?Изпитвате ли угризения?

Да, бях му супер ядосана, защото не дойде на рождения ми ден.. напих се и се забих с друг.. Това е денят който никога няма да си простя... Това е глупост и ако някой мисли, че е яко.. Не е!
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

и аз мисля така .защото това е моментно решение и когато го направиш,след това обмисляш ситуацията,разбираш,че държиш адски много на човека до теб и ти става супер кофти,но връщане на зад няма за съжаление...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    vednuj izneverih na momi4e na koeto stra6no mnogo durjah mina se vreme sled tova tq ni6to ne znae6e i az edin den prosto nemojeh ve4e da go kriq i i kazah kakvo sum napravil....ne sujalqvam 4e bqh 4esten no nikak ne i haresa (normalno) ta ugrizenieto vinagi go ima pri nqkoi malko pri nqkoi mnogo

Град
    Ha MopeTo (sun)
    не съм изневерявала до сега,а и нямам желанието.
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

mislq 4e nqma smisul da sujalqva6 za kakvoto i da e svoe re6enie mislel si 4e e pravilno napravil si go sgre6il si ok edinstvenoto koeto moje6 da napravi6 e da se poy4i6 ot kre6kata si i da se vaika6 i da ne se vse taq

ти ако държиш много на някой ще му изневеряваш ли?

естесвено ,че не но има моменти в които си под въздействието на алкохол или някакво емоционално състояние и не можеш да мислиш трезво>тогава се получават тези гадни неща.след това ти минава всичко,обмисляш всичко но вече е твърде късно...

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    По принцип при този случай ако държиш на някого малко е вероятноста да му изневериш.....

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    До сега не съм изневерявал на нито едно гадже иначе като съм свободен си правя там ала бала .Колкото и да съм пиян мисля и расъждавам.Не мисля да изневерявам нищо не ми липсва ....

Не бих изневерила на никой, когото обичам. Поне сега така мисля...
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Na choveka,koito durja ne sum mu izneverqvala,dori lqtoto bqh dva meseca na more i prez akula ne mi beshe minalo da mu izneverq,imah nujda samo ot nego....i kogato mi idvashe na gosti si vzimah vsichko koeto mi e lipsvalo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си