.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

За пресата за коса

Кажете ми какъв продукт ползвате когато си изправяте косата с преса???Такъв,който да ви задържи косата права след като сте я изправили с преса!Кажете марка моля ви

Аз не си я изправям, но съм чувала, че много хора си слагат лак след това. Също и балсам за права коса (това преди изправянето).
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

;]

аз преди да се изправя си слагам кристали за коса (купи си от някоя аптека), за да не се изгаря толкова косата..а иначе, за да се задържи права..напръскай я с лак

аз кристалите ги слагамслед като я изправя,но знам че има специални кремове на известни марки които се слагат след това за да ти седи косата бляскава и гладка

Град
    ... Some happy place ...

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от Тя
    аз преди да се изправя си слагам кристали за коса (купи си от някоя аптека), за да не се изгаря толкова косата..а иначе, за да се задържи права..напръскай я с лак
    +1
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

вие каква козметика за коса ползвате?

преди да си я изправяш си сложи на кичорите пяна за коса

Кристали слагам понякога

Град
    blg
    L`oreal hot liss

Хм , почти след всяко къпане (т.е през ден) си изправям косата . След това си слагам серум за сухи краища от "Ейвън" , но никога лак , защото ми действа много зле на косичката .

Re: За пресата за коса

Цитирай Първоначално написано от IvOnDa
    Кажете ми какъв продукт ползвате когато си изправяте косата с преса???Такъв,който да ви задържи косата права след като сте я изправили с преса!Кажете марка моля ви
    Миии значи... След като се изправя не си слагам нищо Но използвам серията на Нивеа за изправяне на косата само с четка Серията се състои от шампоан,балсам с отмиване и стилизиращ балсам (нанася се на влажна коса) Ееее продължавам да я изправям с пресата (защото с четка не мога сама да се изправя отзад) но изправям само краищата Останалата част от косата ми си стои права и с почти двоен обем (от преди да започна да използвам серията на Нивеа)

напраскаи си рацете с лак и си го сложи така на косата така ще ти е права и няма да е на клечки

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    L`oreal hot liss
    и аз го ползвам

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от LannyBarbie
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    L`oreal hot liss
    и аз го ползвам
    i az mislq da si go kupq (:
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

аЗ сЪм МоМче....,Но сЪщУу поЛзВам ПреСаТа....Ми кРисТаЛи....и балсамче ...по някога... fAshIoN bAby fAShIoN
    гЛеДъШш мЕ гАзАрчЕе сЪмм нАЛии...пСуВаш мЕ...ЗаВиЖдАШш мИи...,чЕ с ПриЯтеЛкиТе Ти вРемЕто Си преКаРвАм и с МоЯ чАр Ги аЗ пЛеНяВам...дАа поНяКоГа ЛиГаВя Се нАЛии...пОнЯкогА дРуГиТе с вНиМаНиЕ мЕ дАрЯвАт...а тЕб в сКуКаТа осТаВят...

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Аз не се изправям, тъй като съм си по рождение с коса тип "клечка", една чупка нямам, но майка ми например използва маска+шампоан за изправяне на коса на Лореал.

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    Цитирай Първоначално написано от IvOnDa
    аз кристалите ги слагамслед като я изправя,но знам че има специални кремове на известни марки които се слагат след това за да ти седи косата бляскава и гладка
    Za6to gi slaga6 sled ispravqneto to si gubi efekta kristalite kato gi sloji6 predi ispravqne celta e da e predpazqt ot toplinata za kakvo sled tova da gi slaga6 gubi se smisula

Ами...аз след като се направя с пресата си слагам пяна и лак нз дали е мн правилно ама при мене д/г държи
    My heart is broke but I have some glue

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Хм , почти след всяко къпане (т.е през ден) си изправям косата . След това си слагам серум за сухи краища от "Ейвън" , но никога лак , защото ми действа много зле на косичката .
    Аз правя същото!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

ЛАК
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Град
    In the middle of Nowhere
    вакса за коса на тафт 5та степен а преди да я изправя си слагам балсам за изправяне на косата на shauma
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си