- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за аналния секс...
Защо на тези момчета им харесва повече анален отколкото вагинален секс не мога да си обясня...(Мен ако питате повече си ми харесва вагиналният...)![]()
xex ti dnes pusna suma temiПървоначално написано от IvOnDa
po temata
ne vsi4ki mom4eta haresvat analniq sex,az naprimer nikoga ne sum pravil analen no puk i hi4 ne me vle4e da opitam 6ot taq dupka e za drugo ne se burka tam![]()
![]()
честно казано и аз незнам...аз не харесвам аналния секс...
Правил съм анален, но вагиналния ми харесва повече.
ами защо ли моят приятел не мисли като вас!на него му харесва много "в дупенцето"...![]()
Първо защото е в 'дупенцето'Защото не е както обикновения вагинален секс.. Защото там е тесни4ко, възбудата е по-голяма.. Защото си изисква някакви усилия - не е просто вкарвам изкарвам и свър6вам
Моето женско мнение е,че аналния оргазъм е един от наи-яките :P
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
както 1 мнение по-горе,аз не съм пробвала,но и нямам никакво желание
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
С моя приятел практикуваме и вагинален и анален, но предпочита вагиналния. Правим и двете за разнообразие, а на мен аналния много ми харесва.
Но като цяло момчетата им харесва повече аналния, защото е по-нестандартен, малко момичета са навити и за тях това е едва ли не забранения плод. Аз така си го обяснавам![]()
Uff i az ne sym .. vednuj priqtelq me karashe amaПървоначално написано от BaBy_bS
taka i ne se reshih .. smisal probvahme malko ma neshto me zabolq mnogo
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Ми защото е по малка дупчица и повече стяга и испитваме по голямо удоволствие земи прочети малко да си обугатиш сексуалната култура че много хора ще ти се смеят.
Emi ,za6toto e po-nestandartno![]()
az ne sym fenka ,za6toto baya me boli ,oba4e s moya priyatel go praktikuvamei vse pak mi haresva
И аз т'ва щех да кажаПървоначално написано от IvOnDa
По темата- аз не съм чула аналния секс да е по-предпочитан от вагиналния...
Може пък да не съм добре осведомена
![]()
и аз тва викамПървоначално написано от x3eme
![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Mdam. Taka e. Osven taka tupentseto izglejda mnogo apetitno.Първоначално написано от the_hottie
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
МММм на мен,от женска гледна точка аналният секс мнооооооооого ми допада(макар да бях скептично настроена до преди година)!!!Просто удоволствието е съвсем различно от това при вагиналния...Пък и при мен не е всекидневно,а просто на седмицата 2-3 пъти за разнообразие...
А относно конкретния въпрос-на моят приятел не му харесва повече отзад-просто там е по-различно както за мен така и за него,следователно удоволствието е по-различно,което не го прави задължително по-хуваво.
SEX NA EKS!
i az taka mislqПървоначално написано от x3eme
Харесва им, защото чувството е различно![]()
e kak nqma da se 4ustva6 razli4no kato ti razbivat zadnite nomeraПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
![]()
1. Razli4no e.
2. Po tiasno e.
BMW POWER
Харесва ни, защото е така да се каже "забранения плод". Ако не вярваш забрани на приятеля ти да те чука отпред, нека остане само на "дупенцето" - ще видиш, че след 1 месец ще те моли да те чука пак отпред.
Отделно и усещането е по-различно - дали е по-хубаво всеки си определя сам за себе си. Мен лично аналният секс ме кефи заради съвсем различни причини, които нямат нищо общо с ширината на дупката.
Първоначално написано от amatorium
Това за "апетитното дупенце" са ми го казвали и на мене.Момчетата си ги кефи аналния може би защото тогава се чувстват някак си господари ,че са постигнали целта на забранения плод.Иначе не е лош аналния секс,въпреки че след това се чуствам някак си унижена в известна степен.И не знам защо когато вървя по улицата след като съм правила анален секс ми се струва че всички знаят за това....