.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

за аналния секс...

Защо на тези момчета им харесва повече анален отколкото вагинален секс не мога да си обясня...(Мен ако питате повече си ми харесва вагиналният...)

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: за аналния секс...

Цитирай Първоначално написано от IvOnDa
    Защо на тези момчета им харесва повече анален отколкото вагинален секс не мога да си обясня...(Мен ако питате повече си ми харесва вагиналният...)
    xex ti dnes pusna suma temi po temata
    ne vsi4ki mom4eta haresvat analniq sex,az naprimer nikoga ne sum pravil analen no puk i hi4 ne me vle4e da opitam 6ot taq dupka e za drugo ne se burka tam

честно казано и аз незнам...аз не харесвам аналния секс...

Правил съм анален, но вагиналния ми харесва повече.

Mi moq priqtel nikoga ne e iskal analen seks(qvno ne go haresva),az ne sum opitvala no za sega nqmam namerenie da probvam

ами защо ли моят приятел не мисли като вас!на него му харесва много "в дупенцето"...

Първо защото е в 'дупенцето' Защото не е както обикновения вагинален секс.. Защото там е тесни4ко, възбудата е по-голяма.. Защото си изисква някакви усилия - не е просто вкарвам изкарвам и свър6вам Моето женско мнение е,че аналния оргазъм е един от наи-яките :P
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Град
    Ha MopeTo (sun)
    както 1 мнение по-горе,аз не съм пробвала,но и нямам никакво желание
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

hottie
    Guest
    С моя приятел практикуваме и вагинален и анален, но предпочита вагиналния. Правим и двете за разнообразие, а на мен аналния много ми харесва.

Но като цяло момчетата им харесва повече аналния, защото е по-нестандартен, малко момичета са навити и за тях това е едва ли не забранения плод. Аз така си го обяснавам

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    както 1 мнение по-горе,аз не съм пробвала,но и нямам никакво желание
    Uff i az ne sym .. vednuj priqtelq me karashe ama taka i ne se reshih .. smisal probvahme malko ma neshto me zabolq mnogo
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Ми защото е по малка дупчица и повече стяга и испитваме по голямо удоволствие земи прочети малко да си обугатиш сексуалната култура че много хора ще ти се смеят.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emi ,za6toto e po-nestandartno
    az ne sym fenka ,za6toto baya me boli ,oba4e s moya priyatel go praktikuvame i vse pak mi haresva

Град
    At home...
    а ти вземи си оправи малко правописа...
    И аз т'ва щех да кажа По темата- аз не съм чула аналния секс да е по-предпочитан от вагиналния... Може пък да не съм добре осведомена

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    xex ti dnes pusna suma temi po temata
    ne vsi4ki mom4eta haresvat analniq sex,az naprimer nikoga ne sum pravil analen no puk i hi4 ne me vle4e da opitam 6ot taq dupka e za drugo ne se burka tam
    и аз тва викам
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    С моя приятел практикуваме и вагинален и анален, но предпочита вагиналния. Правим и двете за разнообразие, а на мен аналния много ми харесва.

Но като цяло момчетата им харесва повече аналния, защото е по-нестандартен, малко момичета са навити и за тях това е едва ли не забранения плод. Аз така си го обяснавам
    Mdam. Taka e. Osven taka tupentseto izglejda mnogo apetitno.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Варна
    МММм на мен,от женска гледна точка аналният секс мнооооооооого ми допада(макар да бях скептично настроена до преди година)!!!Просто удоволствието е съвсем различно от това при вагиналния...Пък и при мен не е всекидневно,а просто на седмицата 2-3 пъти за разнообразие...
    А относно конкретния въпрос-на моят приятел не му харесва повече отзад-просто там е по-различно както за мен така и за него,следователно удоволствието е по-различно,което не го прави задължително по-хуваво.
    SEX NA EKS!

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    puk i hi4 ne me vle4e da opitam 6ot taq dupka e za drugo ne se burka tam
    i az taka mislq

Харесва им, защото чувството е различно

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Харесва им, защото чувството е различно
    e kak nqma da se 4ustva6 razli4no kato ti razbivat zadnite nomera

казва,че на вас ви харесва,защото чувството е различно,а не,че на нея и харесва

1. Razli4no e.
    2. Po tiasno e.
    BMW POWER

Голям фен
    Харесва ни, защото е така да се каже "забранения плод". Ако не вярваш забрани на приятеля ти да те чука отпред, нека остане само на "дупенцето" - ще видиш, че след 1 месец ще те моли да те чука пак отпред.
    Отделно и усещането е по-различно - дали е по-хубаво всеки си определя сам за себе си. Мен лично аналният секс ме кефи заради съвсем различни причини, които нямат нищо общо с ширината на дупката.

за какво говорим тука - 1 месец.Как да стане като аз 1 път едвам издържам,а какво остава за 1 месец

Град
    В Небитието

здр

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie

Mdam. Taka e. Osven taka tupentseto izglejda mnogo apetitno.

Това за "апетитното дупенце" са ми го казвали и на мене.Момчетата си ги кефи аналния може би защото тогава се чувстват някак си господари ,че са постигнали целта на забранения плод.Иначе не е лош аналния секс,въпреки че след това се чуствам някак си унижена в известна степен.И не знам защо когато вървя по улицата след като съм правила анален секс ми се струва че всички знаят за това....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си