.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен
    MI ZA6TOTO E PO TQSNO I USE6TANETO E PO-SILNO,NO TVA NE VAJI ZA VS
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Re: здр

Цитирай Първоначално написано от Mona_90
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    С моя приятел практикуваме и вагинален и анален, но предпочита вагиналния. Правим и двете за разнообразие, а на мен аналния много ми харесва.

Но като цяло момчетата им харесва повече аналния, защото е по-нестандартен, малко момичета са навити и за тях това е едва ли не забранения плод. Аз така си го обяснавам
    Mdam. Taka e. Osven taka tupentseto izglejda mnogo apetitno.

Това за "апетитното дупенце" са ми го казвали и на мене.Момчетата си ги кефи аналния може би защото тогава се чувстват някак си господари ,че са постигнали целта на забранения плод.Иначе не е лош аналния секс,въпреки че след това се чуствам някак си унижена в известна степен.И не знам защо когато вървя по улицата след като съм правила анален секс ми се струва че всички знаят за това....

Защо пък унижена да се чувстваш?Според мене няма от какво ,но все пак...да не си имала кофти изцепки?
    Russian Aerospace Agency

Re: здр

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Цитирай Първоначално написано от Mona_90
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    С моя приятел практикуваме и вагинален и анален, но предпочита вагиналния. Правим и двете за разнообразие, а на мен аналния много ми харесва.

Но като цяло момчетата им харесва повече аналния, защото е по-нестандартен, малко момичета са навити и за тях това е едва ли не забранения плод. Аз така си го обяснавам
    Mdam. Taka e. Osven taka tupentseto izglejda mnogo apetitno.

Това за "апетитното дупенце" са ми го казвали и на мене.Момчетата си ги кефи аналния може би защото тогава се чувстват някак си господари ,че са постигнали целта на забранения плод.Иначе не е лош аналния секс,въпреки че след това се чуствам някак си унижена в известна степен.И не знам защо когато вървя по улицата след като съм правила анален секс ми се струва че всички знаят за това....

Защо пък унижена да се чувстваш?Според мене няма от какво ,но все пак...да не си имала кофти изцепки?

tursish srodna du6a li?

i as sym se 4udila mn pyti..nz..na men si mi har vaginalniq

Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Първо защото е в 'дупенцето' Защото не е както обикновения вагинален секс.. Защото там е тесни4ко, възбудата е по-голяма.. Защото си изисква някакви усилия - не е просто вкарвам изкарвам и свър6вам Моето женско мнение е,че аналния оргазъм е един от наи-яките :P
    taka e prava si
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

mi s moq priqtel do sq ne sme pravili analen sex puk i toi ne me kara shot sum mu kazvala che za sq nqmam namerenie
    ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!

РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!

Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Първо защото е в 'дупенцето' Защото не е както обикновения вагинален секс.. Защото там е тесни4ко, възбудата е по-голяма.. Защото си изисква някакви усилия - не е просто вкарвам изкарвам и свър6вам Моето женско мнение е,че аналния оргазъм е един от наи-яките :P
    i az mislq taka,4e analniq sex e po vazbyjda6 i po hybav i orgazma e po hybav

ne sym probval

Obshto vzeto neznam zashto vsi4ki momi4eta si mislite 4e ne e normalno analen seks ?!? I moita priqtelka taka si misle6e, no i pokazah 4e i tozi vid seks e mnogo zadavolqvasht...a po temata : Na men li4no vaginalniq seks mi haresva pove4e no pyk pri analniq kogato svyr6vam 4uvstvoto e 100x nad tova ot normalniq seks(poradi tova 4e svyr6vam vytre)
    Rabotata e tam 4e za da i haresa na edno momi4e pyrvo trqbva da q vyzbudi6 adski mnogo i sled tova daje nqkoi pyt analniq seks e po-hubav ot vaginalniq...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си