- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за аналния секс...
MI ZA6TOTO E PO TQSNO I USE6TANETO E PO-SILNO,NO TVA NE VAJI ZA VS
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от Mona_90
Защо пък унижена да се чувстваш?Според мене няма от какво ,но все пак...да не си имала кофти изцепки?
Russian Aerospace Agency
Първоначално написано от gergana_sweet
tursish srodna du6a li?![]()
taka eПървоначално написано от UnderMySkin
prava si
![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
mi s moq priqtel do sq ne sme pravili analen sex puk i toi ne me kara shot sum mu kazvala che za sq nqmam namerenie![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
i az mislq taka,4e analniq sex e po vazbyjda6 i po hybav i orgazma e po hybavПървоначално написано от UnderMySkin
![]()
ne sym probval![]()
Obshto vzeto neznam zashto vsi4ki momi4eta si mislite 4e ne e normalno analen seks ?!? I moita priqtelka taka si misle6e, no i pokazah 4e i tozi vid seks e mnogo zadavolqvasht...a po temata : Na men li4no vaginalniq seks mi haresva pove4e no pyk pri analniq kogato svyr6vam 4uvstvoto e 100x nad tova ot normalniq seks(poradi tova 4e svyr6vam vytre)
Rabotata e tam 4e za da i haresa na edno momi4e pyrvo trqbva da q vyzbudi6 adski mnogo i sled tova daje nqkoi pyt analniq seks e po-hubav ot vaginalniq...