.

Виж резултатите на анкетата: "Iskam da si ostanem priqteli..." i "Ne iskam da razvalqme na6ite priqtelski otno6eni

Гласували
44. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Kazval sym go.

22 50,00%
  • Kazvali sa mi go.

13 29,55%
  • Nikoga ne sym go kazval i ne bih iskal da mi go kazvat!

9 20,45%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)

Нека си останем приятели...

"Neka si ostanem priqteli..." i "Ne iskam da razvalqme na6eto priqtelstvo" - Istina li e tova spored vas ili samo formalen povod da vi kajat, 4e ne vi haresvat?

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Никога не съм го казвала и не са ми го казвали.
    А дали е истина, или не зависи от самата ситуация.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    РЮАР
    Казвал с1м го и то не малко п1ти... g

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Аз съм го казвала. На мен дори и да са ми го казвали са си променяли решението бързо - естествено тва не доведе до нищо добро...

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    казвала съм го и в интерес на истината в момента с това момче сме доста близки и си споделяме
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Казвала съм го само веднъж.. просто предпочитах да бъда приятелка с момчето, иначе като гаджета нищо нямаше да се получи .. иначе все още сме си много много добри фр и определено ни е много по хубаво така

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Казвал с1м го и то не малко п1ти... g
    Рекламка, а?
    Аз съм го казвала, но на мен мисля, че не или... ааа - Да! казвали са ми го, ама на тъшак!

За сега не са ми го казавали но за сметка на това аз съм го казвала
    РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!

С по-бившия, който ми го казва тва сме само на здр Ако зависеше от мен бих го заговаряла, ама той казва здр и подминава, а и след като явно няма интерес не виждам смисъл да се натрапвам.По-добре да не го беше казвал.. А иначе с трима, с които сме си го казали наистина сме си фр

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Да не би някой да се е сетил за по-добър начин да разкараш някое досадно момиченце/момченце без да нараниш нежните му/й чувства ... ?
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Казаха ми го преди към 5 дена... Бях просто разбита... Абе супер си е гадно....И оттогава съм си казала,че повече няма да се влюбвам!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    подобни изречения за мен са просто "извинение", че примерно аз аджеба искам да скъсам с теб това е опит да смекчиш удара от новината за раздялата, но определено не е нещо, което бих казала или на което вярвам по какъвто и да било начин

Казвала съм го много пъти,но съм чувствала тези момчета наистина като приятели и съм държала да си запазим добри отношения,а не просто за да ги разкарам,тогава съм много директна.Преди им обяснявах как ги приемам като приятели и т.н,но с времето разбрах,че ако не е така е по-добре да си кажа на право няма да се получи и това е.Така че в много случай,това не е просто реплика,за да те отрежат,а може наистина човека да държи на теб и да не иска да те загуби като приятел/ка.На мен ми го казаха веднъж,и въпреки,че знам че беше искрено,не ми стана много приятно,ама и това отминава...

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от babity

Рекламка, а?
    Аз съм го казвала, но на мен мисля, че не или... ааа - Да! казвали са ми го, ама на тъшак!
    Е как... ако не си напра'а реклама нема да с1м аз !

Град
    В АдА
    Напоследък само това казвам

ах как ги мразя тия изрази...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    ах как ги мразя тия изрази...
    да бе... как иначе културно да му кажеш: "много си пекан, ама никак не ми допада външността ти" (примерно) без да го накараш да си прегризе гърлото?!

Град
    Boulevard of broken dreams
    Казвали са ми го,аз не съм го казвала...
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Казвала съм го и на мен са ми го казвали все пак неможе всяка любов или привличане да е споделено ...
    Усмивките са заразни!!! Бъди преносител !!!!

Re: "Neka si ostanem priqteli..."

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    "Neka si ostanem priqteli..." i "Ne iskam da razvalqme na6eto priqtelstvo" - Istina li e tova spored vas ili samo formalen povod da vi kajat, 4e ne vi haresvat?
    Мога да ти кажа само : "Kill him." .Просто деликатно ти е казал,че не те харесва.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си