- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за презервативите...
С или без презерватив....?
Ако имам сериозна приятелка и не е болна от нищо без иначе със.
Не съм на 13. Знам какво правя.Първоначално написано от Diva4e
ами благодаря за съвета,но всъщност аз не съм искала съвет...Просто искам да видя мненията на хората!Все пак благодаря
Mi da beshe otochnila dali iskash suvet ili iskash da razberesh nie kakvo predpochitame,vse pak temata e "s ili bez prezervativ",ot tova nqma kak da razbera dali se otnasq za teb ili za nasПървоначално написано от b0b1_7urb070
Puk i po princip po malkite na 13-14 pitat s ili bez!Ako beshe dobavila "kakvo predpochitate" otgovora mi shteshe da e drug
![]()
ами аз не съм b0b1_7urb070 той го написа,защо казваш на мен????
Предполагам, че щом ме цитираш говориш на мен. Само да кажа, че съм момче и не съм автора на темата.Първоначално написано от Diva4e
и аз това написах по-горе...тука нещо![]()
с
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
be to e hubavo s prezarvativ oba4e az po obi4am bez![]()
при секса за 1 нощ предпочитам Са вече при сериозните връзки може и без
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Без!!! Но СЪС противозачатъчни ! (да не излезе, че ви подтиквам да не използвате предпазни мерки)
ако е секс с непознат - определено С!!Иначе със сериозния ми приятел го правим БЕЗ
Schranz music is my world !
С приятеля ми го правим без - много рядко с презерватив - само, когато не искаме да го изважда.
ami na men mi haresva pove4e bez prezervativ i zatova s priqtelq mi go bez.![]()
Винаги трябва СЪС!![]()
/мое мнение/![]()
M i az sum na tova mnenie .. Bih napravila kompromis za teb samo ako sum s postoqnen partnior ot mn vremeПървоначално написано от ~LaDy_Dy~
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
vinagi trqa sys ako ne si s postoqnen partnior,a pyk s priqtelq mi sme si zaedno ot 1 godina i si imame doverie....a pyk bez prezetvativ udovolstvieto e mn po dovolno![]()
az sym predpazliv![]()