- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За вашата любима поза
Той отдолу и аз върху него по гръб...така ръчичките му са свободни да ме стимулира допълнително и ммммм![]()
Na zadna!! az sym se podrqla na ne6to a toi zad men leko me dyrpa za kosata... adsko...![]()
no exit
napulno sum suglasen,kakto kazva6 po dobre purvo edna svirka i posle edna 6pakla. a sega kato se pozamislihПървоначално написано от the_hottie
mai moqta lubima e tq da e otgore
И аз съм съгласна...изобщо не ми харесва никой да не може да се концентрира върху удоволствието си ...Първоначално написано от x3eme
![]()
77 майче се водеше ... Той отзад, а ръцете му са напълно свободни за волности![]()
на стол и на висока маса![]()
![]()
Кифли и Гевреци , Банички и Бюреци ... it's all SHIT in the end !
![]()
![]()
![]()
![]()
e neee tva e nerealna prostotia... 69 e dobra v nqkoi situacii 6toto stavat nevolni izlagacii... ne e priqtno da se razsee6 ama ako si nonestop otveqn i zabravq6 kvo prai6 moje i da mine nomera
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nay dobro si e v voda ili na hamak a pa da ne govorime na pokriva na minibusveselbata e golqma kogat ste ku4e6kata i gledate samo napred nakadet vurvi bus4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HQ Conquer! Just a matter of time. Don't lose yourself in the moment.
EXTAZZ Rule Number 1: Just Fuck Don't Speech!!![]()
![]()
![]()
http://www.thriftyfun.com/images/fee...so?id=28077886
i ako na tova mu kazvate stranno zna4i opredeleno ne poznavate dostata4no horataRULZZ!!
една от тях е "на задна"Първоначално написано от IvOnDa
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
да съм отгоре...на стол и задна![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Абе 69 само в началото е разсейваща, после почва да става много готино, защото и двамата почвате да се възбуждате максимално от гледакта и усещането едновременно. А иначе любими пози - тя отгоре, на стол, на маса, прави...
В 1 определена вариация на мисионерската за 1 акт изпитвам 2-3 последователни оргазма. Тя трябва да ми е любима.
Първоначално написано от krem4et0
obqsni kak to4no izlejda taq poza...mn iskam da probvam :P
Нещо като свещ. В смисъл повдигнала съм си и кръста, но той ми държи краката с ръце, леко разтворени. При 3-тото вкарване в тази поза свършвам!
а ти си права, леко повдигнала кръст, така лиПървоначално написано от krem4et0
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
sy6tata symПървоначално написано от BaBy_bS
![]()
Разновидност на мисионерската казах!Първоначално написано от FunnYboY
Легнала съм по гръб.
tva trqbva da se probvaПървоначално написано от krem4et0
![]()
Аз да съм отдолу :P
Аз отгоре иии настрани един срещу друг![]()
![]()
![]()
Доста са любимите ми, нямам точно определена. Обичам да разнообразявам, да пробвам нестандартни пози... просто трябва малко въображение, за да е по интересно...![]()
na zadna!ama kato sam prava i samo sam se podprqla s race na ne6to.imam dalgi kraka i tazi e mn udobna apak i super mn vazbujda priqtyelq mi
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
tva oznachava li che gajeto ti ima mn kosmi na onaq raota ?Първоначално написано от x3eme