.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Kakvo mislite ?!

Kakvo mislite ?!

Imama ''malko problem4e'' koeto nemoga da re6a ot dosta vreme i ve4e mi pisna vsi4ki me suvetvat i mi govorqt nqkakvi ne6ta az se se navivam i nakraq vs propada... Eto za kakvo govorq : minalata godina vleznah v novo y4ili6te, nov klas, novi fr i t.n v edin 4ydesen moment se vlubih v edin ot novite si suy4enici i s te4enie na vremeto stanahme mn dobri fr ... no na men tova ne mi stiga ... poslednite meseci vuprosnoto mom4e se dyrji po milo s men kani me da izlizame, gy6kahme se v mejdy4asiqta ,vs kazvat , 4e i toi me gledal vlubeno i 4e sum imala 6ansove s nego, no az sum ot po-stesnitelnite i taka i ne sum my priznala svoite 4ystva . Do edin prekrasen momen v koito toi zamina na ekskyrziq sled neq po4na da se dyrji po hladno s men i az po4nah da se otdale4evam... no na men do predi tova mi be6e hybavo i nz sega kakvo da napravq da my kaja li kakvo izpitvam kum nego ? ili da prodyljavam da se otdale4avam ? na vs otgore i edna ot priqtelkite mi se my se byta s opravdanie , 4e sa samo fr ... a normalno li e da my pra6a sms v 23h za6tot i e typo ?! da mi prati na men ili na nqkoq frka za6to re6i 4e trea to4no na nego ?! Pff mn e slojno , no 6te sum blagodarna ako si kajete mnenieto po vuprosa...

Pff to taka e mnogo gadno .. i na men mi se e sluchvalo... Az bihte posuvetvala na purvo mqsto da ne si hvashtash gadje ot klasa .. posle kato skusate stava mn slojo i golemi oburkvacii shte nastupqt... No ako ti ne si na tova menie, drugoto koeto shte ti predloja e da vzemesh neshtata v svoi ruce..razberi purvo zashto e pochnal da se durji taka hladno, posle eventualno koi haresva i t.n. Ako sega otidesh direktno pri nego i mu priznash vsichko i toi ne ti otgovori sus sushtoto .. shte ti stane mnogo kofti osobeno sled kato si i po-zatvoren tip i ne si mnogo po razkrivaneto na chuvstva .. tova shte ti ostavi boleznen spomen spored men .. taka che purvo prouchi nestata ... Uspeh ti jelaq :P

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Sled kato toi te otbqgva ne mu kazvai za 4ustvata si.Ako ima jelanie toi sam 6te te potursi.Uspeh..
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    pisala sym si SMS-i s mom4e i v 1 i polovina ve4erta BEZ DA MI E GADJE BEZ DORI DA GO HARESVAM! TVA NE ZNA4I NI6TO... no ne bydi sramejliva - tva e adski typo i ne vodi do ni6to dobro!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Постопли си отношенията с него и тогава му кажи.

Животът е адът описан в Библията!

spored men toi naistina mnogo te e haresval,no ne6to e stanalo na tazi ekskurziq.. za6to ne pogovori6 s nego po-konkretno?

Da ok suglasna sum az sum pisala i v 3 i ne se zaka4am s tqh...ma sig revnyvam i za tfa e taka... nz hiper mn go haresvam i me e strah daa my go kaja 6tot mi e i mn dobur fr... puk i predi malko mi se obadi da izlezem i nz kfo da mislq ve4e ... mn sum oburkana
    What if I lead the way
    What if I make mistakes
    What if I change the world
    What if I take the blame...

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен пък той изобщо не те е харесвал нито преди екскурзията, нито след нея. може би е бил привързан до някаква степен и му е било приятно в компанията ти, може би е имал симпатии, но симпатиите не значат харесване. кратката раздяла или сплотява още повече или разделя. щом за една екскурзия той просто е забравил, че съществуваш и е променил отношението си към теб, какво толкова съжаляваш?! та той с това само ти е показал, че не си значела нищо за него.
    а това, че ти е звъннал просто трябва да ти говори, че се чуди къде и с кого да си запълни времето. има ли чувства, то те са трайни, а не минават и не отслабват от няколко дни раздяла. повярвай ми - не си струва

Ами признай си чуствата към него..може да те е харесвал и може още да те.
    Разкрии си чуствата.
    Може пък да имаш шанс..!
    Не го изпускай!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    В АдА
    Нещо е станало на тази екскурзия за което ти може би още незнаеш

Град
    РЮАР
    Ми...аз мисля.... мисля....че трябва да пишеш на кирилица...

Ам.. Ок Нещото което разбрах до момента е ,че живота е скапан и може би съм си пропиляла шансовете които може би съм имала преди тъпата екскурзия
    What if I lead the way
    What if I make mistakes
    What if I change the world
    What if I take the blame...

кофти ситуация ... понякога като чели е по-добре да си останат скрити чуствата ама в един момент те се трупат и ако не ги споделиш се пръскаш ..пфффффф

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ммм според мен нещо се е случило на тази екскурзия. Поговори с момчето, питай го как е прекарал там и може би ще разбереш причината за хладното му държание. После евентуално можеш да говориш с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си