- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo mislite ?!
Imama ''malko problem4e'' koeto nemoga da re6a ot dosta vreme i ve4e mi pisna vsi4ki me suvetvat i mi govorqt nqkakvi ne6ta az se se navivam i nakraq vs propada...Eto za kakvo govorq : minalata godina vleznah v novo y4ili6te, nov klas, novi fr i t.n v edin 4ydesen moment se vlubih v edin ot novite si suy4enici i s te4enie na vremeto stanahme mn dobri fr ... no na men tova ne mi stiga
... poslednite meseci vuprosnoto mom4e se dyrji po milo s men kani me da izlizame, gy6kahme se v mejdy4asiqta ,vs kazvat , 4e i toi me gledal vlubeno i 4e sum imala 6ansove s nego, no az sum ot po-stesnitelnite i taka i ne sum my priznala svoite 4ystva . Do edin prekrasen momen v koito toi zamina na ekskyrziq sled neq po4na da se dyrji po hladno s men i az po4nah da se otdale4evam... no na men do predi tova mi be6e hybavo i nz sega kakvo da napravq
da my kaja li kakvo izpitvam kum nego ? ili da prodyljavam da se otdale4avam ? na vs otgore i edna ot priqtelkite mi se my se byta s opravdanie , 4e sa samo fr ... a normalno li e da my pra6a sms v 23h za6tot i e typo ?! da mi prati na men ili na nqkoq frka za6to re6i 4e trea to4no na nego ?! Pff mn e slojno , no 6te sum blagodarna ako si kajete mnenieto po vuprosa...
![]()