.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Котка

Котка

Здравейте.
    значи проблема ми е, че искам котка. много. тя е роденя и хапва котешка храна. обаче все още суче. та въпроса ми е ако я вземя и и даам мляко /не от котка/ и и правя попара и разни такива по леки и снабдени с мляко храни дали ще оживее. смисъл да не вземе да пукне на втория ден СПЕШНО Е!!!! айде мерси много дано ме разбирате и отговорите пак мерси и чакам

Град
    София
    прави и попара с мляко и бисквитки и нема да умре belive me ... как котка ши умре от мляко

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    iz4akai malko da spre da sy4i
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    София
    Изчакай още седмица. Ако е наистина спешно давай и мляко.

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Изчакай още, няма смисъл да тормозиш животното, малко е още. А и се надявам , че искаш домашен любимец, за който да се грижиш и обичаш, а не играчка, на която да се радваш...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами ако няма от какво да суче взимай котаранчето ВЕДНАГА ! Ако майка му си е при него... защо не вземеш и майката и когато малкото позакрепне я пусни да си ходи, ако не си си я заобичал. А ако нямаш възможност да я вземеш и нея вземи котенцето, защото ако го оставиш на улицата (защото предполагам, че от там искаш да го вземеш) може да му се случи нещо, което хич не е хубаво.
    На котенцето нищо няма да му стане от млякото, и аз преди много много години си взех така едно новородено без майка и го захраних с най - нормално мляко от магазина. А когато започне да любопитства какво има за ядене из къщата вече може да започнеш да го пробваш и с някакви други работи + котешката храна, която се продава в по - хубавите зоомагазини за точно такива новородени.

А, да, разбира се. Ако имаш възможност да прибереш котенцето с майка му, но нямаш възможност да я задържиш, можеш да пуснеш обява за нея ей в тоя сайт http://bezdom.info/ , където има голяма вероятност наистина добри и съвестни хора да поискат да я вземат и да се погрижат за нея.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Ami az ti preporu4vam da ne otdelq6 muni4eto ot maika si o6te dokato e cokal4e , za6toto malko trudno im ponasq poparkata . Prosto go ostavi da pootrasne malko i togava go vzemi vku6ti .

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Scouse
    прави и попара с мляко и бисквитки и нема да умре belive me ... как котка ши умре от мляко

ти еба майката проста а ако е развалено млекото
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    ... Some happy place ...
    Prodavat specialni biberoni tochno za takiva koteta , kakto i specialen raztvor , koito napodobqva mlqkoto ot maikata ... taka che uspeh
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    in my world!
    mi slu4valo mi se e kotkata mi da ne iska da hrani malkite kupuvam prqsno mlqko i edna sprincivka malka po 3 sprincovki mlqko i slagam v ustata na 2 ili 3 4asa zavisi ot koteto

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    Цитирай Първоначално написано от Scouse

ти еба майката проста а ако е развалено млекото
    аве проклета фригидна миcирка като е развалено млекото ши духаш супата ве
    P.S извинете за грубите думи ама като се науча да псувам ше го еба в петнистия комплексар тоя

Град
    Испания
    И аз преди имах 4 котенца но вече нямам и сега пак ше си взимам,но чакам да спрът да бозаят.Според мен изчакай и ти за да си сигурна че ще оживеят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си