Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
е какво за вас е "пропаднал" човек или "курва" например (извинявам се за думата ии нз дали темата е за този раздел..) Как се държи един такъв човек,какво го прави пропаднал например,познавате ли такива хора и момичета.. Интересно ми е как мислите,защото родителите ми ме определят като "пропаднала" и по-лоши думички,който не искам да коментирам, а аз изобщо не знам с какво съм заслужила тези определения,изобщо не смятам,че съм такава.За тях съм такава,защото в последно време не се разбираме добре,послъгвам ги(което всички правят).Е имам си гадже,с което не са съгласни и мислят,че си провалям живота (на 15 съм) Добре съм в училище,влязох в гимназията,в която и аз и те искаха.. имам си гадже от доста време( не ги сменям кат носни кърпички,за да съм "курва") и не се прибирам по-късно от 8 в нас. ЕЕ пропаднала ли съм да му се не види ?? Така ми скапват самочувствието тия хора,чее..
Vazrastnite ponqkoga stavat kraini v izkazvaniqta si, ne im se sardi za tova. Povedenieto im e prodiktuvano ot obichta im kam teb. Za tqh povedenieto na teen-ovete, osobeno, kogato e malko razkreposteno, go vazpriemat po razli4en nachin. Vremenata se menqt, za dobro ili losho, za tqh primerno e bilo nemislimo da pravqt tova, koeto pravim nie na sashtata vazrast, na koqto i te sa bili togava.

Propadnal mladej bi bil tozi/tazi, koqto primerno - e zavisima ot narkotici, ne hodi na u4ilishte sistemno, ne se pribira vkashti, s4ita bezrazborniq seks za neshto obichaino, krade, laje, pie postoqnno, pishi po 3 kutii cigari na den i drugi podobni. Seshta6 se kakvo imam predvid.

Roditelte stavat kraini v nqkoi slu4ai i upotrebqvat tejki dumi, koito ni naranqvat silno. Opitaite se da pogovorite spokoino, kogato sa v dobro nastroenie i shte vidish, 4e ne sa imali savsem drugo predvid, kogato sa ti se karali po tozi vaprso.