- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- безмислена тема срещу изведнъж появилите се теми на ивонда
vie ne se li osuznacvate 4e go pravi na puk za da drazni vsi4kikvo tolkova i obru6tate vnimanie seino4i e nqkva princeska
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
е нея я смесвам с пиша когато съм в настроение, а ти вагинален сокПървоначално написано от xercu^es
![]()
Със сламка си го пия !!! Аз отивам да се чукам ... Айде довечера може да ти драсна някое ЛС да ме светнеш какъв вкус има хапчето анти - бебеПървоначално написано от Spider4eto
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
ооо да не би да написа в гугъл обиди та го видя тва и взе че го написа :razz:Първоначално написано от IvOnDa
спрете се бе хора не виждате ли че мн се депресира и почна да я избива на тъпи стари лафове изчакаите я малко да помисли малко повече к'во да напише![]()
![]()
Това колко време го мисли...или до сега го сричаше от някъде....Първоначално написано от IvOnDa
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Първоначално написано от IvOnDa
Абе момиче на теб да не ти хлопа някоя дъска?!?!?! Тая тема била върха на тъпотията
А 1000-та,които ти пусна какви са?!?!?!Не стига,че целия форум е пълен с такива теми,а и на всичкото отгоре ти продължаваш да пускаш все по "нови" и по ТЪПИ!!! СПРИ СЕ!!! ДРАЗНИШ!!!!
А отностно онова твое изказване - "...че си оригинална като турски анцунг." В отговор ще ти кажа нещо,което чух преди няколко дниМиличка тя може да е оригинална като турски анцунг ама ти си пълна с лафове като ла**о с витамини
![]()
Моля те отиди някъде да се прегледаш,защото като ти гледам темите и постовете си мисля,че имаш някакви психични проблеми...Е на всеки може да се случи,но тук не е място за избиване на комплекси!!!Освен това не мисля,че в раздел Секс има хора,които могат да те насочат към някой специалист....Освен това беше казала,че ни гледаш сеира....Хммм защо ли си мисля,че ние гледаме твояДори ще си призная,че ми стана интересна и прочетох всеки един твой коментар и с една приятелка се смяхме повече от час благодарение на теб...
![]()
айде спирам да пиша,че като ме хване лигата и мога да се дракам с часове....
На клишето - с клише ! Пълна си с лафове кат лайно с витамини !Първоначално написано от IvOnDa
![]()
И ти като пуснеш тема за нейните теми, аз ако пусна за твоята, някой ще пусне на моята, друг ще пусне за неговата ... то... майката си е ... видяло, нали ...
о... значи наистина по добре да не и го натяквам... Белким се изчерпат темите у форума !Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Вие пък, какви сте жестоки.
Защо отнемате това забавление на горкото дете...
Иначе, какво ще прави по цял ден?
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Миии аз имам няколко идеиПървоначално написано от mitternacht
1.Взема си Барбитата и започва да си играе
2.Хваща мама за ръчичка и отиват на разходка в парка
3.Казва на мама,че вече е голяма и иска детска градина
4.Намира си друг форум,в който да си пуска ТЪПИТЕ и СКУЧНИ теми!!!
Дано си избере някое предложениезащото иначе ще ми се наложи да измислям и други
![]()
ne vqrvam da ti se naloji da izmislq6 novi,kato gledam purvite dve mnogo 6e i pasnatПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
![]()
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
az bih i kazal da igrae krienica sama sus sebe sisus sigurnost kato se skrie nqma da se nameri nikoga
![]()
Аз на 6 и 1/2 още си смучех палеца бе ... ей !![]()
Апф... Моля ти са... Първи клас аз по 2 момиченца на веднъж въртях..Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Но пък също и с войниците си играех !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Не съм си смучел палеца >.<
Не намирам нищо лошо в това момичето да пуска теми. И немога да разбера кво толкова се заяждате с нея. Не е ли по-добре тя да пуска теми отколкото няква 12 годишна дето пита дали е бременна?
Да, но тя е дразнещо - любопитна... то не е работа да са регнеш и веднага БАМ 20 теми ... Хубу - не разбира, не знае , иска мнение ама за кво тряя форума да забие от бройката на темите, които пуска в минутаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Според мен пък темите на Иводна внесоха малко развлечение, че все едни и същи се въртяха от 10 дена![]()
![]()
![]()