nai dobrata mi priqtelka imam edin mn gaden problem : mn se pritesnqva za6toto ima taka nare4enite-mustaci ;( ne sa mn kosam4etata... tq gi izrusqva no pak se li4at.... dori se pritesnqva da izl i s mom4emn iskam da i pomogna.... mn pati sam q karala da gi mahne s takiva specialni lenti4ki.. no tq si misli 4e 6te stanat o6te po golemi i grubi
pls kajete mi: kakv 6te e rezultata ot takova mahane dali 6te stanat pove4e ili 6te namaleqt... blagodarq predvaritelno
![]()
Ако е с кола-маска надали ще пораснат...![]()
Животът е адът описан в Библията!
Връзваш я и я минаваш с косачката![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
mn se kefq na temi "moqta nai-dobra fr" za6to vs lyjat i ne si priznavat, 4e stava duma za samite tqh?![]()
i da porastvat kakvoto i da napravi6 (osven lazerna ili foto epilaciq) i e logi4no 4e prosto trqbva da gi maha6 4ESTO!![]()
a da i nai-vajnoto! - TOVA NE E ZA RAZDEL "LIUBOV" A ZA "KOZMETIKA I DIETI"!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
С кола маска ще си реши проблеманяма от какво да се притеснява.Ако ги маха с кола,даже ще станат с по-тънки корени,някой ще изчезнат съвсем,но не всички,малка част.Растат бавно.Няма да стане нищо лошо,да дърпа смело ида стиска зъби
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
+1Първоначално написано от soulja_girl4e
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
мдааа, няма да лъжа - повод за притеснение има !
защото нищо не може да спъне една среща, както ваклите мустаци под сладко, женско носле
но, Но, нО, НО, за щастие живеем в свят, в който има много възможности за справяне с проблема
така че се стягайте, мустакати дами и беж при козметик
еми ако наистина не са много косъмчетата аз така преди време се бях зарибила с тия косъмчета и ги скубя с пинсетата веднъж в седмицата ..(темата ако може да се премести..)
Че лощо няма и аз имам![]()
аwe кви са тия простотии?а?и аз щях да имам така наречените мустаци ако не си ги махах с пинсетане боли чак толкова и има най-голям ефект
Не, заеби авторе/авторке, казах ти как (според мен) ама приятелката ти трябва да ги маха, грозно е иначе![]()
Животът е адът описан в Библията!
abe kva e taa tema tuka det si mi q pusnala ?! kvo ob6to ima tq s lubovta ,a???
xahxah da be kato tragnete s tui edin fr edna fr to tei nai lesno mn ste smeshni (:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ми к'во да каже момичето? вие сега я ебавате и укорявате, а ако беше казала, че се отнася за нея... смятай! а по темата: кажи на приятелката си, че нищо няма да и помогне така, както кола маската. само да си вземе хубава, че да не се опъпчиви, че пак не е хава...
moje i naistina da e za priqtelka, nemoje da ste sigurniПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
ami ako se poddarja redovno nqma da stanat po golemi sled kato gi mahne..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
леле,егати смеха ми праиш!Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ще намалеят и ще станат по меки и по светли..така че да ходи на кола маска и да не се чуди![]()