.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Голям фен Аватара на go71n

ами какво да правя аЗ ?!

значи да кажем съвсем хипотетично представете си следната история...

събота вечер диско компания момче ( Х ) и момиче ( Y ) момичето целува момчето а преди това само са се закачали по скаип-а не се позн лично виждали са се 2 пати. и момичето целува момчето после продължава да си танцува. идва една моя прителка от деца тоест децката градина нече сега съм голям де ... и идва една фр и ме гушка около врата ама нещо и беше станало кофти и затова... момичето Y вижда и ме дърпа при нея пак се целуваме сичко ОК ... но аз отивам до 2рия етаж на дискотеката да видя френдове ... връщам се тя танцува с някъф не го позн и реших че са фр както аз с другото момиче... обаче тоя тръгва да я целува и я бута на сапарето ... аз като видях тая гледа ми кипна пред очите и станах веднага оня като ме видя се дръпна и ни остави насаме. момичето Y явно беше толкова пияна ( или се правеше че не ме чува ) и лежи сякаш спи и не ми отговаря аз я питах какво правиш подяволите " името й " но тя не ми отговори и аз казах - така няма да я караме чао на сички и си тръгнах зех си нещата и така... стигам до спирката и се сещам че съм си збраил апаратчето бяхме на рожден ден и го зех да се снимаме обаче връщам се и неините приятелки казват ела ела " името й " плаче за тебе каза " моито име " тръгна си и т.н аз сядам до нея стана ми кофти се пак че плаче и почвам да я отешавам тя ме прегръща казва прости ми .... аз мека мара казвам спокоино и я утешавам посъвзема се малко и почва да ме целува и така 30 мин някаде казва ми обичам те и т.н ( ест и аз и казах че я обичам - което си е факт ) и тръгвам да ставам да си ходя ( имах работа да се прибера трябваше ) и тя не ме пуска и казва още малко остани още малко аз останах още 20 мин ... сичко точно продължихме да си се целуваме и т.н аз тръгвам тя със сълзи на очите ме пуска ... прибирам се аз прибира се тя после и казва обичам те злато ще лягам че мн ми се спи ... на сутринта сякаш нищо не е било
    сега какво да правя тя понякога мн ме обича ф смисал ми го пише ф скаипа и като ставаме от комп.. се разделяме с hug kiss i t.n inlove еи такива работи друг пат каже само бб вапроса е какво да правя сега аз ?!

ako ti si gorespomenatoto mom4e a tq suotvetnoto momi4e.. nerazbiram kak se zaobi4ahte tolkova burzo kato dori ne ste se poznavali li4no ... sry ako az ne6to burkam i ne sum razbralam kakvo to4no kazva6....

аз съм момчето тя е момичето какво лошо има аз я обичам обаче тя маи не това което ми казваше обичам те маи беше просто механично ... само да кажа че като отидох до неиното даскало няколко дни преди диското тя ми се зарадва като печалба от тото ... обаче кфо0 стана и аз незнам а аз я обичам от 2 седмици сиг ...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    запишете се на уроци по български и ще сте заедно през целия ден

Град
    варна

Re: ами какво да правя аЗ ?!

Цитирай Първоначално написано от go71n
    тя понякога мн ме обича
    как така понякога те обича?Явно тогава,съботата в диското,е била яко пияна и не е знаела какво прави.не си заслужава да и вървиш по свирката,играе си с теб...

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

pff Y X ni6to ne razbrax
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

На 13 или на 14 си? Не разбрах просто от цялата история..
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Еми май е била пияна, питай си я какво правите от тук нататък

JUST DANCE!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ебаси... Не и позволявай така да се държи с тебе!

Животът е адът описан в Библията!

хахахаха
    виждали сте се два пъти,ама вече се обичате...

на 15 съм ..

обичаме когато сме 1в1 когато има неини френдки нече на сапарето не бяха само неини фр обаче като има някои до нея несме да ме заговори дори ... а 2 пати сме се виждали ако ще и само на снимка да я бях видял пак щях да я харесам ...

Мега фен Аватара на babity
    ми ти сливи ли имаш в устата?! питай!

Супер фен
    Харесам - Обичам ? Последно харесваш ли я или я обичаш?И как така от две виждания осъзна,че я обичаш .... ? А и ако е така,да не си мислиш,че две седмици са много време да я обичаш?Първо седни се изясни със себе си ... после с нея .. и тогава пиши и искай съвети ...
    Обичам те <3 !!!

abe spored men si malko oburkan otnosno tezi si svoi 4uvstva.. purvo si izqsni adjeba haresva6 li q ili q obi4a6 (vupreki 4e za vtoroto silno se sumnqvam) i posle hodi da se razpravqsh

Град
    РЮАР
    Х-ове.... Y-ци... ала бала... математиката ти идва малко в повече..

абе...отивай при нея и я питай кво става и що се държи така

ммм хорското мнение след моито погребение ...

питах я " името и " какфо ще правим и т.н и тя каза че ме харесвала обаче неините приятелки ( които м/у другото мн ме мразат нз защо дори едвам се познаваме ... сиг щото цяла вечер приятелката им беше с мене ) не ме удобрявали и аз и казах сори обаче избери или аз или те тя каза че от снощи чувствата и нарастнали и не и пукало кфо0 мислят за мен неините фр. и каза ДА ... не няма се женим просто станахме гаджета и тетака и да обичам я както и да ви звучи

От къде да знаем ние какво ще правиш ? Защо не я попиташ какво чувства и дали намеренията и са сериозни ?

Град
    sofia
    spored emn tva momi4e samo te izpolzva.Fani si nqkoe gadje i se kiss pred taq izpolzva4ka da vidi6 kak 6te i kipne

Ти си некъф уникат обичаш я от 2 седмици тя те обича от време на време
    Vladoka rulzzz

QQq otidi i govori s neq otnosno chuvstvata i kam Teb, ne moje taka da prodaljava da se darji s teb - Obicham te, ne te Obicham

Цитирай Първоначално написано от go71n
    ммм хорското мнение след моито погребение ...

питах я " името и " какфо ще правим и т.н и тя каза че ме харесвала обаче неините приятелки ( които м/у другото мн ме мразат нз защо дори едвам се познаваме ... сиг щото цяла вечер приятелката им беше с мене ) не ме удобрявали и аз и казах сори обаче избери или аз или те тя каза че от снощи чувствата и нарастнали и не и пукало кфо0 мислят за мен неините фр. и каза ДА ... не няма се женим просто станахме гаджета и тетака и да обичам я както и да ви звучи
    =D> - Chestito znachi
    A qui

Exxxx a CHESTITOOOO!!!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ае как може да се заобичате толкова бързо, това любовта за ко го имате???
    Ам тя мн яко си играе е тебе(лично мнение), ама ти наистина защо направо не я питаш какво иска от теб

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    запишете се на уроци по български и ще сте заедно през целия ден
    леле,човече,не знам как го правиш!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Правила за публикуване