.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Цвят на косата...

ам значи моята коса е с черна къна...Естествения ми цвят е светло кафяв...Много искам такъф цвят както на момичето от аватара ми..Тъй като не мога да сложа линк я сложих на аватара...Някой знае ли как да постигна този цвят..Плс хелп

Град
    някъде...
    Ми да с хубава боя за коса .. незнам дали се води точно "светло кестеняво" или нещо от типа "златисто кафяво" ..Ама тя кана се мие,така че като ти падне черния цвят трябва да се боядисаш.Мога да ти кажа и хубава боя за коса ама незнам дали ще успееш да си я намериш.Chiffeli
    Мисля че така се пишеше..

Най-добре намери такъв цвят на няква картинка иди на фризьор и той ще ти я направи същата!Да обаче върху къна не хваща боя така че иди на фризиор ама нз дали ще стане.Щото нали тиказах че не хваща ама мои да има някви продукти с които да ти я оправи УСПЕХ

ами в моя град за "изпиране" на косата искат 25 лева.. ако имаш възможност иди на фризиор да ти направи тая функция и след тфа си направи такъф цвят

Град
    Русе
    То и аз исках почти същия цват преди и моята коса е кестенява..купих си боя , която на картинката беше 1 към 1 с цвета, който желаех обаче първо си намазах само един кичур да видя какво ще стане и бешеее отвратителен цвят..нямаше нищо общо с изложения...и се отказах...и добре че направих така, защото от тогава много си харесвам цвета на косата .Единствения начин да ти я направят точно така е да отидеш на фризьор да покажеш цвета и тя ще го направи
    ...

Град
    варна
    ъъъ..боя знам,че пада с гас като се намажеш звучи отвратително но помага

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

еми да..трябва да изчакам още сигурно 1 месец докато падне къната... Ноо не знам дали ше стане такъф цвят..освен да купя 1 тон по светъл от тая...ама не мисля да ходя на фризьор....

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]То и аз исках почти същия цват преди и моята коса е кестенява..купих си боя , която на картинката беше 1 към 1 с цвета, който желаех обаче първо си намазах само един кичур да видя какво ще стане и бешеее отвратителен цвят..нямаше нищо общо с изложения...и се отказах...и добре че направих така, защото от тогава много си харесвам цвета на косата .Единствения начин да ти я направят точно така е да отидеш на фризьор да покажеш цвета и тя ще го направи
    какъф цвят се получи ?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от beb0
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]То и аз исках почти същия цват преди и моята коса е кестенява..купих си боя , която на картинката беше 1 към 1 с цвета, който желаех обаче първо си намазах само един кичур да видя какво ще стане и бешеее отвратителен цвят..нямаше нищо общо с изложения...и се отказах...и добре че направих така, защото от тогава много си харесвам цвета на косата .Единствения начин да ти я направят точно така е да отидеш на фризьор да покажеш цвета и тя ще го направи
    какъф цвят се получи ?
    edin като лайно
    ...

аз също си боядисах косата с къна и когато реших да се боядисам жече с боя ми казаха че няма да стане защото бърху каната нищо не хваща така че трябва първо да ти падне цвета и ако искаш свали тази снимка на принтер и отиди на фризьор с нея за да покайеш какъв цвят искаш. Бтв да стане успех и после да се снимаш :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си