.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    някъде...

Някой може ли да ми каже...

Ако може някой да ми каже хубава боя за коса,която фаща добре.Моля без всички от типа: Pallete,Garnier,Farakom,Wella Saffira и т.н всичките не стават ...

ем ти ква коса имаш и какъв цвят искаш да се боядисаш

Ами логично е - отиваш в магазин в който има мн бои и казваш хубава боя ама ще е и скъпа-10-15 лева!

Град
    някъде...
    Ми червеникаво-рижава е сега в момента.А иначе искам да е Оранжева но квато и да е боята става само в корените оранжева и след едно измиване и пада боята.Бтв не искам да си я изрусявам и след тва да се боядисвам много ще изгори а и без тва в момента не е в много добро състояние..

ima edna Na SERI (rofl) otvratitelna e maika mi q e polzvala i se napravi 4ervena sled parviq dajd koito q navalq i qketo i bluzite i stanaha 4erveni 9rofl) ina4e naistina moje pri frizior da pitash se pak tam rabotqt s Originalni boi i shte ti kajat nai dobre

Град
    някъде...
    И с оригинална боя съм се боядисвала с нея издържа малко повече около една седмица.. ми бяха оранжеви корените ..
    Не ми се ходи по салони само излишни пари според мене !!

Цитирай Първоначално написано от xhuxhu
    ima edna Na SERI (rofl) otvratitelna e maika mi q e polzvala i se napravi 4ervena sled parviq dajd koito q navalq i qketo i bluzite i stanaha 4erveni 9rofl) ina4e naistina moje pri frizior da pitash se pak tam rabotqt s Originalni boi i shte ti kajat nai dobre
    Горката ти майка....
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Loreal - стана по-добре отколкото всички фризиори, при които ходи майка ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си