tatatatata
Ами защото не всички го правят с презерватив, а аналния секс е един от основните пътища за предаване на вируса, поради контакт м/у лигавиците.. Мисля че няма да мога да го обясня много достъпно, но като цяло аналния секс е един от наи-добрите пътища за заразяване със СПИН..
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Първоначално написано от UnderMySkin
mmm i az bqh 4el nqkade su6toto tova ne6to
+1
Аз бях на лекция за превенция с/у спина и там го научих. Не вярвам да е лъжа![]()
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Много просто ! Не го правят с кондом! Защо? Защото няма опасност от забременяване , както е при хетеросесксуалните и се отпускат и забравят за болестите.
Нека си признаем , че хетеросексуалните си мислят само за ши*аното забременяване, но не и за болести.
Колко теми са пуснати тук за евентуална бременност и колко за сексуално трансмитивни болести???? Направете си сметката!
+1Първоначално написано от the_hottie
+1Първоначално написано от UnderMySkin
Eating isn't cheating - Arnold
100% suglasnaПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
според мен темите за евентуална бременост са повече,защото човек спи с приятеля/ката си ако ли не поне подбира с кой спиПървоначално написано от the_hottie
няма любов
да обаче правили ли са тест преди да спят с приятелката или п риятелят? Само на доверие не става! Дори ние с моят приятел сме си правили въпреки, че си имаме пълно доверие от самото начало.Първоначално написано от `sladko_kotence
[quote="x3eme"]Първоначално написано от UnderMySkin
+1
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Защото за хората,единствената опасност от секс без презерватив - е нежелана бременност.При две мом4ета,бременност няма киак да настъпи,затова се 4увстват и напълно свободни да правят секс без презерватив.Аналното отверстие е второто най-благоприятно място за заразяване със ХИВ ( с ХИВ,а не със СПИН,със СПИН НЕ се заразява),след вагината (при орален секс ,опасността е доста по-малка).Първоначално написано от UnderMySkin
Това е една от основните при4ини,поради които съм хомофоб.
@хотти,доверието не е достатъ4но.Можеш да се заразиш с Хив и от девствено мом4е.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Е, Хоти, аз не съм правила специални тестове. Много би ми се искало, но нямам нужните финанси, а и в града не може. Обаче сме си 1-ви и не се притеснявам. А и сме на принципа-като скочиш ти, скачам и аз.
На голо доверие не се кара, но при единствени сексуални партньори, които не са се дрогирали венозно и не са болни по рождние от СПИН, рискът е много малък.
А рискът при хомосексуалните е заради нежната лигавица на дебелото черво, която лесно се ранява и разбира се необезопасения акт.
^^
Рискът (физиологи4ески) за заразяване с Хив е еднакъв и при хомо и при хетеросекуалите.
А и тестовете са безплатни..
Dwight D. Eisenhower
За ХИВ? Аз от това не се боя.
Достатъчно съм висяла по болници(и гаджето също), достатъчно изследвания са ми правени, че да не се тревожа. Ама за 1 вземане на вагинален секрет ми искат сума ти пари.......
Общо взето бих искала да се изследвам за всичко-за рак, да мина през мамограф, цялостни изследвания на кръвта, на лигавица, на всичко, ама като знам, че за 1 преглед с видеозон давам 20 лв........
П.С.Личната не ми дава направление за гинеколог, защото не ходя при мъжа й, от който не съм доволна и ми е правил много грешни диагнози.
не знам в големите градове как е, ама тука си е така. А да направя всичките изследвания на частно.........
Системата е такава,4е ако нямаш направление за гинеколог,после той не може да ти даде и направления за тестове (а те са доста скъпи4ки,например на мен ми се наложи да си прави кръвна картина и изследвания за таласемия в София и ми взеха 170 лв ).
По принцип направление се взима в на4алото на месеца,защото към края са ве4е из4ерпани,понеже тъпите пенсионери ги обират за щяло и нещяло.Сподели с ли4ната си лекарка ,4е те е страх да не си се заразила с ХИВ (даже да не е вярно),това е много сериозно и вси4ките й дребни ли4ни при4ини няма да могат да я спрат..и поне няма да спи спокойно.
Dwight D. Eisenhower
е, тя от бебе ме знае и ще изплямпа на наште. не мога подобни неща да искам. за гинеколог не ми дава. ходя само на честно, защото не искам да ходя при мъжа й.
Какво да й кажа-искам ей така профилактично да си направя тестове. Тя пак ще почне-как съм имала 2 направления годишно и съм си ги изчерпала вече(ходих на кардиолог края на миналата година).....
за гинеколог няма да ми даде, защото няма изгода.
А да я лъжа по този начин е много отвратително.....ще ме чуе Господ и ще ми го натресе на главата.
2 направления годишно..моооля?
Аз миналата година съм ползвала поне 20..
Ти си знаеш де,но аз на твое място,бих си сменила ли4ната лекарка.
Dwight D. Eisenhower
Кремче сигурно нямаш голям избор да смениш личната лекарка нали?Как може е толкова .......... нямам думи.
Моята ми дава винаги, въпреки че пенсионерите ги ограбват винаги към края на месецакакто спомена RAWRRR и се нареждат от 5 сутринта и вече има опашка
![]()
Както и да е. Иначе и аз ходя в частен кабинет, просто защото ми е гадно по болниците(специално за гинеколог) а и тази при която попаднах много ми допада. Но взима СУПЕР скъпо. На мен за видеозон ми взима 40, за секрет 60 и за цитонамазка 80...Обаче й имам страхотно доверие. Пълно е с побъркани некомпетентни лекари навсякъде и не ми се рискува.
И таласъмче ли си в крайна сметка?Първоначално написано от RAWRRR
Да
Dwight D. Eisenhower
Кво ще рече това?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
offline forever!
kakva riskova grupa be ti lud li si ? po skoro diskriminirana,a NE RISKOVA...q napravete malko razlikaПървоначално написано от teen_boy
slagali sme gi redo do prostitutkite i narkomanite i spinosanite...BOJE BOJE (PLQS PO GLAVATA) !
На 1 от най-добрите ми приятелки баща й е джи пи и тя получава не повече от 3 направления годишно. Малък град, малко направления. За 2000 пациента има 300 направления месечно!Първоначално написано от RAWRRR