ок добре според вас никой от нас не се замисля..........ми напротиж не е така.наистина не ни интересува дали ще забременеем,но се интересуваме от болестите.явно само ще ни защитя.......за жалост,смисъл много хомосексуални не правят анален секс(изключвам гейовете)говоря главно за лесбийките..........много от нас не го правят,аз лично не го правя.смиъл тва 4е не ни касае бремеността,не значи 4е не мислим за друго.смисъл вие се притеснявате основно за бремеността,а на нас не ни пука за тва.смисъл не знам защо сте викнали дса ни набеждавате за някви такива неща.можеби и аз греша някаде,но исках да си кажа мнението и съм сигурна 4е много мои приятелки(хомоселсуалистк )ще ме подкрепятПървоначално написано от the_hottie
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Първоначално написано от RAWRRR
Ще рече че тя е таласъмчеПървоначално написано от princesa_viki
Не знаеш какво е таласъм?
Първоначално написано от UnderMySkin
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от lips_of_anegel
ОК за жени хомосексуални, но при ГЕЙ двойките нещата стоят съвсем различно, тъй като ректума много по лесно се наранява, аа тъй като хората нямат кой знае какво овлажняване там, риска си се качва сериозно. Не мисля че трябва толкова просто да се разсъждава над това.
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Как се хваща ХИВ ,при анален секс,между лесбийки?Невъзможно еПървоначално написано от lips_of_anegel
.
Между лесбийки,ХИВ може да се хване рядко,САМО при орална любов,ако тази която я прави има някаква повърхностна ямка на рана и там попадне вагинален секрет от заразената.Друг е въпросът,4е лесбийиките не правят нито вагинален,нито анален секс.За мен секс,озна4ава пенис в някое от предназна4ените места.Вие го правите с вибратори или пръсти-това е 4аст от оралната любов,поне на мен като ми вкарват пръст4ета във вагината,не го с4итам за секс.От вибратор може да се хване ХИВ,ако си го редувате,без да го измиете.От пръст също.
Но това е много слабо вероятно.
От хомосексуалистите,лесбийк те не са рискова група,а само гейовете.
Хора,по4етете малко,после се правете на тъкнообидни.
Ина4е таласемия е болест на кръвта,вид анемия.Проявленията са нисък хемоглобин,обща отпадналост,задух,неиздраж ливост на физи4еско натоварване.Ако е наследствена (като моята) ,единствената опасност е,4е когато имам детенце,трябва да е от мъж,който няма никакъв вид анемия,ина4е детето ще се роди със сериозни увреждания.Ще се налага да му се присаждат стволови клетки от костен мозък,операцията е скъпа и опасна.Но като цяло,това не ме притеснява,просто ще внимавам за мъжа.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
не...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
offline forever!