.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: zzz

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Много просто ! Не го правят с кондом! Защо? Защото няма опасност от забременяване , както е при хетеросесксуалните и се отпускат и забравят за болестите.

Нека си признаем , че хетеросексуалните си мислят само за ши*аното забременяване, но не и за болести.
    Колко теми са пуснати тук за евентуална бременност и колко за сексуално трансмитивни болести???? Направете си сметката!
    ок добре според вас никой от нас не се замисля..........ми напротиж не е така.наистина не ни интересува дали ще забременеем,но се интересуваме от болестите.явно само ще ни защитя.......за жалост,смисъл много хомосексуални не правят анален секс(изключвам гейовете)говоря главно за лесбийките..........много от нас не го правят,аз лично не го правя.смиъл тва 4е не ни касае бремеността,не значи 4е не мислим за друго.смисъл вие се притеснявате основно за бремеността,а на нас не ни пука за тва.смисъл не знам защо сте викнали дса ни набеждавате за някви такива неща.можеби и аз греша някаде,но исках да си кажа мнението и съм сигурна 4е много мои приятелки(хомоселсуалистк )ще ме подкрепят
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    на мен ми се наложи да си прави изследвания за таласъмия в София и ми взеха 170 лв
    И таласъмче ли си в крайна сметка?
    Да
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    на мен ми се наложи да си прави изследвания за таласъмия в София и ми взеха 170 лв
    Кво ще рече това?
    Ще рече че тя е таласъмче Не знаеш какво е таласъм?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Ами защото не всички го правят с презерватив, а аналния секс е един от основните пътища за предаване на вируса, поради контакт м/у лигавиците.. Мисля че няма да мога да го обясня много достъпно, но като цяло аналния секс е един от наи-добрите пътища за заразяване със СПИН..
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от lips_of_anegel
    Много просто ! Не го правят с кондом! Защо? Защото няма опасност от забременяване , както е при хетеросесксуалните и се отпускат и забравят за болестите.

Нека си признаем , че хетеросексуалните си мислят само за ши*аното забременяване, но не и за болести.
    Колко теми са пуснати тук за евентуална бременност и колко за сексуално трансмитивни болести???? Направете си сметката!
    ок добре според вас никой от нас не се замисля..........ми напротиж не е така.наистина не ни интересува дали ще забременеем,но се интересуваме от болестите.явно само ще ни защитя.......за жалост,смисъл много хомосексуални не правят анален секс(изключвам гейовете)говоря главно за лесбийките..........много от нас не го правят,аз лично не го правя.смиъл тва 4е не ни касае бремеността,не значи 4е не мислим за друго.смисъл вие се притеснявате основно за бремеността,а на нас не ни пука за тва.смисъл не знам защо сте викнали дса ни набеждавате за някви такива неща.можеби и аз греша някаде,но исках да си кажа мнението и съм сигурна 4е много мои приятелки(хомоселсуалистк )ще ме подкрепят

ОК за жени хомосексуални, но при ГЕЙ двойките нещата стоят съвсем различно, тъй като ректума много по лесно се наранява, аа тъй като хората нямат кой знае какво овлажняване там, риска си се качва сериозно. Не мисля че трябва толкова просто да се разсъждава над това.
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lips_of_anegel

Как се хваща ХИВ ,при анален секс,между лесбийки?Невъзможно е .
    Между лесбийки,ХИВ може да се хване рядко,САМО при орална любов,ако тази която я прави има някаква повърхностна ямка на рана и там попадне вагинален секрет от заразената.Друг е въпросът,4е лесбийиките не правят нито вагинален,нито анален секс.За мен секс,озна4ава пенис в някое от предназна4ените места.Вие го правите с вибратори или пръсти-това е 4аст от оралната любов,поне на мен като ми вкарват пръст4ета във вагината,не го с4итам за секс.От вибратор може да се хване ХИВ,ако си го редувате,без да го измиете.От пръст също.
    Но това е много слабо вероятно.

От хомосексуалистите,лесбийк те не са рискова група,а само гейовете.
    Хора,по4етете малко,после се правете на тъкнообидни.

Ина4е таласемия е болест на кръвта,вид анемия.Проявленията са нисък хемоглобин,обща отпадналост,задух,неиздраж ливост на физи4еско натоварване.Ако е наследствена (като моята) ,единствената опасност е,4е когато имам детенце,трябва да е от мъж,който няма никакъв вид анемия,ина4е детето ще се роди със сериозни увреждания.Ще се налага да му се присаждат стволови клетки от костен мозък,операцията е скъпа и опасна.Но като цяло,това не ме притеснява,просто ще внимавам за мъжа.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Да
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Кво ще рече това?
    Ще рече че тя е таласъмче Не знаеш какво е таласъм?
    не...
    offline forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си