- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма каша
Та значи историята е дълга
С едно момче се запознахме преди две години почнахме да си говорим и да си пращаме закачливи бележки но в един момент по незнайно каква причина той беше почнал да разправя че ме е минал че само ме е използвал и че ми се е смял в лицетовсички му повярваха и аз станах за смях
Бях се ядосала и го бях напсувала едно яко пред всички той като разбра и беше казал че ще ми шчупи главата.След два месеца дойде почна да ми крещи да ме нарича по какви ли не начини удариме няколко пъти и ме бутна в чина разплакаме и си тръгна мислех че така ще свърши всичко но не почти всеки път в продължение на 2 месеца като ме видише или ме спъваше или ме буташе по най-жестокия начин в стената или ме риташе и ме наричаше с какви ли не прозвища.Аз нищо не можех да направя и казах на психоложката и оттогава спря.Но сега всички ми казват че за всичко съм виновна аз а той няма никаква вина
И сега се чудя дали е така и моля за съвет мерси предварително
![]()
Ако си от София...
Дай ми адрес... ще посетя момченцето... да си поговорим face2face... да види как букет ще ти купи на другия ден...
toq e glupak ..za koe da si vinovna ti?vinovna si edinstveno 4e si tarpqla vsi4ko 2 meseca!!! kav e toi 4e da te udrq,tika i spava...v4era6no laino ...q molqti se ne mu obra6tai vnimanie i si prodalji jivotanameri nqkoi qko gadje da vidim dali 6tete pipne posle
muhliooo
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
еми според мене не си виновна ти..по принцип момчетата са такива лесно се палят..ноо да стигне чак до там да удари момиче, да я бута в стената мисля чеее....нз сигурно иска да ти го върне за тва че си го псувала пред хората и му е станало кофти и за тва са се държи така.
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Бахти боклука е този.....как може толкова гадно и тъпо да постъпва с теб,при полужние,че си момиче......
Нз,но според мен ти нямаш никаква вина.
;]
млада госпожице, Вие сте готова да бъдете бъдеща малтретирана съпруга
като те бият и винаги си мислиш, че вината е твоя... мечтата на всеки насилник![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
xAHXhAHxAHxhAHxhaHxa![]()
![]()
![]()
xAHxAHXhaHXAHhxAHxhA![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Seizure of Power
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
пфф..още не му е дошъл акъла май..(може и да не дойде)детска работа
На колко години сте, че той постъпва като пишлеме?! Стой далече от тва момче, за останалите да не ти пука!!! НЕ СИ ТИ ВИНОВНА!
Животът е адът описан в Библията!
Добре си постъпила!Щом не можеш да се оправиш сама ще потърсиш помощ от човек,които може да ти реши проблема.няма за какво да съжаляваш,НЕ си виновна за нищо!
Късмет занапред и внимавай с кого си имаш работа![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Аз не мисля другите казват така само няколко път съм му казвала майната ти а той ме нарече по всички възможни начиниПървоначално написано от Seizure of Power
Доста непориятна ситуация . За пореден път се убеждавам , че момчетата са свине поне повечето . Ти не си виновна , че той няма елемантарно човешко възпитание . Предполагам не си на повече от 15 години както и да той . Как може да лъже за подобно нещо , но може би психиката му е ултра лабилна ! Това не е шега работа . Трябвало е да му отвръщаш на ударите , какво ще стоиш и ще търпиш някакъв си мърльо да те бие . Като го видиш следващия път се прави , че не го познаваш и въобще не го поглеждай . Но знаеш ли , че може и да те харесва ...за това да е излъгал ,че сте имали сексуален контакт и за това да те е биел , без да съзнава , че това не е правилния начин да ти покаже , че има симпатии към теб . Дано си осъзнае грешката и дойде да ти иска прошка , но ти няма да му дадеш като заявиш , че е твърде късно !![]()
В началото пишеше сестра ми (около 300 мнения)и затова в някоя тема може да пише 13 но това е сестра ми аз съм на 18 години той също
Да, да много смешно ...Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
Ти се шегуваш , но май не осъзнаваш колко ти е неуместна шегата и , че в действителност има такива парцали като въпросното момче , но вече големи хора !
![]()
![]()
![]()
ООО,даже не си и помисляй да се обвиняжаш!Такижа кат този трябва само да се!Мнго ги мразя!Абе детска му работа!...Като харесваш едно момиче що трябжа да я блъскаш в стената?!?!?!
![]()
поеми си дъх, включи мозъка на втора и пак помисли ! смисълът е там и чака на някой да му прищрака за какво иде реч !Първоначално написано от dark_sw
пффф.... 'ко бях на теб, досега щях да го пребия... няколко пъти! Д**ба шитльовците! Някои са задръстени като градски кенеф и зат'ва си мислят, че тия лайна ги праят велики...![]()
чесно ви казвам това е детска работа мисля даже че темата е ебавка как така я минал пък после се закачал с нея като 3то класник бтв на колко години сте ?!
Не ме е минал така каза на всички и сме на 18 години и дваматаПървоначално написано от go71n
Е, пък ти и толкова ли няма с кой да движиш? Или приятелите ти гледат любовно докато те мелят?
Имам доста приятели но просто не се месят а някой мислят че аз съм виновна щот той много неща добавиПървоначално написано от babity
Хващаш си един голям батко и отиват епри него по нататък работата е ясна..
+1 :P :PПървоначално написано от MaRcHeLiTkAa
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)