.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64
    Град
    В АдА

Голяма каша

Та значи историята е дълга
    С едно момче се запознахме преди две години почнахме да си говорим и да си пращаме закачливи бележки но в един момент по незнайно каква причина той беше почнал да разправя че ме е минал че само ме е използвал и че ми се е смял в лицето всички му повярваха и аз станах за смях Бях се ядосала и го бях напсувала едно яко пред всички той като разбра и беше казал че ще ми шчупи главата.След два месеца дойде почна да ми крещи да ме нарича по какви ли не начини удариме няколко пъти и ме бутна в чина разплакаме и си тръгна мислех че така ще свърши всичко но не почти всеки път в продължение на 2 месеца като ме видише или ме спъваше или ме буташе по най-жестокия начин в стената или ме риташе и ме наричаше с какви ли не прозвища.Аз нищо не можех да направя и казах на психоложката и оттогава спря.Но сега всички ми казват че за всичко съм виновна аз а той няма никаква вина И сега се чудя дали е така и моля за съвет мерси предварително

Град
    РЮАР

Re: Голяма каша

Ако си от София...
    Дай ми адрес... ще посетя момченцето... да си поговорим face2face... да види как букет ще ти купи на другия ден...

toq e glupak ..za koe da si vinovna ti?vinovna si edinstveno 4e si tarpqla vsi4ko 2 meseca!!! kav e toi 4e da te udrq,tika i spava...v4era6no laino ...q molqti se ne mu obra6tai vnimanie i si prodalji jivota nameri nqkoi qko gadje da vidim dali 6tete pipne posle muhliooo
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

еми според мене не си виновна ти..по принцип момчетата са такива лесно се палят..ноо да стигне чак до там да удари момиче, да я бута в стената мисля чеее....нз сигурно иска да ти го върне за тва че си го псувала пред хората и му е станало кофти и за тва са се държи така.
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    при мама
    Бахти боклука е този.....как може толкова гадно и тъпо да постъпва с теб,при полужние,че си момиче......
    Нз,но според мен ти нямаш никаква вина.
    ;]

Супер фен
    Град
    Мбабане
    млада госпожице, Вие сте готова да бъдете бъдеща малтретирана съпруга
    като те бият и винаги си мислиш, че вината е твоя... мечтата на всеки насилник

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power

xAHXhAHxAHxhAHxhaHxa
    xAHxAHXhaHXAHhxAHxhA

Супер фен
    Град
    Bourgas
    +1
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Детенце е било момченцето...

JUST DANCE!!

пфф..още не му е дошъл акъла май..(може и да не дойде) детска работа

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    На колко години сте, че той постъпва като пишлеме?! Стой далече от тва момче, за останалите да не ти пука!!! НЕ СИ ТИ ВИНОВНА!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    варна
    Добре си постъпила!Щом не можеш да се оправиш сама ще потърсиш помощ от човек,които може да ти реши проблема.няма за какво да съжаляваш,НЕ си виновна за нищо!

Късмет занапред и внимавай с кого си имаш работа

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    В АдА
    Аз не мисля другите казват така само няколко път съм му казвала майната ти а той ме нарече по всички възможни начини

Доста непориятна ситуация . За пореден път се убеждавам , че момчетата са свине поне повечето . Ти не си виновна , че той няма елемантарно човешко възпитание . Предполагам не си на повече от 15 години както и да той . Как може да лъже за подобно нещо , но може би психиката му е ултра лабилна ! Това не е шега работа . Трябвало е да му отвръщаш на ударите , какво ще стоиш и ще търпиш някакъв си мърльо да те бие . Като го видиш следващия път се прави , че не го познаваш и въобще не го поглеждай . Но знаеш ли , че може и да те харесва ...за това да е излъгал ,че сте имали сексуален контакт и за това да те е биел , без да съзнава , че това не е правилния начин да ти покаже , че има симпатии към теб . Дано си осъзнае грешката и дойде да ти иска прошка , но ти няма да му дадеш като заявиш , че е твърде късно !

Град
    В АдА
    В началото пишеше сестра ми (около 300 мнения)и затова в някоя тема може да пише 13 но това е сестра ми аз съм на 18 години той също

Да, да много смешно ... Ти се шегуваш , но май не осъзнаваш колко ти е неуместна шегата и , че в действителност има такива парцали като въпросното момче , но вече големи хора !

ООО,даже не си и помисляй да се обвиняжаш!Такижа кат този трябва само да се !Мнго ги мразя!Абе детска му работа!...Като харесваш едно момиче що трябжа да я блъскаш в стената?!?!?!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Да, да много смешно ... Ти се шегуваш , но май не осъзнаваш колко ти е неуместна шегата и , че в действителност има такива парцали като въпросното момче , но вече големи хора !
    поеми си дъх, включи мозъка на втора и пак помисли ! смисълът е там и чака на някой да му прищрака за какво иде реч !

Мега фен Аватара на babity
    пффф.... 'ко бях на теб, досега щях да го пребия... няколко пъти! Д**ба шитльовците! Някои са задръстени като градски кенеф и зат'ва си мислят, че тия лайна ги праят велики...

Голям фен Аватара на go71n
    чесно ви казвам това е детска работа мисля даже че темата е ебавка как така я минал пък после се закачал с нея като 3то класник бтв на колко години сте ?!

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от go71n
    чесно ви казвам това е детска работа мисля даже че темата е ебавка как така я минал пък после се закачал с нея като 3то класник бтв на колко години сте ?!
    Не ме е минал така каза на всички и сме на 18 години и двамата

Мега фен Аватара на babity
    Е, пък ти и толкова ли няма с кой да движиш? Или приятелите ти гледат любовно докато те мелят?

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Е, пък ти и толкова ли няма с кой да движиш? Или приятелите ти гледат любовно докато те мелят?
    Имам доста приятели но просто не се месят а някой мислят че аз съм виновна щот той много неща добави

Повече от фен Аватара на suantito
    Хващаш си един голям батко и отиват епри него по нататък работата е ясна..

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от MaRcHeLiTkAa
    toq e glupak ..za koe da si vinovna ti?vinovna si edinstveno 4e si tarpqla vsi4ko 2 meseca!!! kav e toi 4e da te udrq,tika i spava...v4era6no laino ...q molqti se ne mu obra6tai vnimanie i si prodalji jivota nameri nqkoi qko gadje da vidim dali 6tete pipne posle muhliooo
    +1 :P :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си